All kind of people/shutterstock.com

Speciaalbier tilt identiteit man naar hoger niveau

Joost, in zijn vriendenkring bekend om de legendarische krattenverzameling op zijn balkon, is na een avondje stappen afgelopen weekend niet meer dezelfde. Het drinken van een speciaalbiertje heeft zijn identiteit naar een hoger niveau getild.

“Ik was met vrienden in een biercafé en ik dacht joh, ik bestel gewoon eens een Abdij-biertje. Toen ging het allemaal heel snel. Na een paar slokken steeg er iets naar mijn hoofd”, vertelt Joost. Dat bleek zijn eigendunk te zijn. Zijn oude niveau ligt sindsdien ver achter zich. “Best lekker dit.”

De vrienden van Joost zijn minder enthousiast. “Hij weet nu plots alles over troebelheid, bittertjes, een hoppige smaak en over broers die begonnen zijn op een zolderkamer. Wij nu helaas ook want hij houdt er niet over op.” Leander schudt zijn hoofd. “Prima hoor dat hij zo in zijn eigen aanzien is gestegen, maar hou mij erbuiten. Ik wil gewoon rustig genieten van mijn biertje.”

Hou jij van bier of speciaal zijn? Beerwulf is de webshop voor het grootste aanbod in kwaliteits craft- en speciaalbier. Hier vind je meer dan 900 bieren en een hoop leuke cadeaupakketten. Bekijk hier het aanbod. Let op: geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat er iets naar je hoofd stijgt – dus op een hoger niveau komt – na het flink genieten van bier noemen de meeste mensen een kater of punaises in de kop. Inderdaad hebben veel zuiplappen ten onrechte een hoge eigendunk .Zo schatten zij hun rijvaardigheid te hoog in.

(4)^
• Reageer