Biertje hoort zijn hele leven al dat hij speciaal is en nu is hij voor altijd verpest

Dit is Tripel. Tripel hoort al zijn hele leven dat hij speciaal is, dat hij mensen zo’n goed gevoel geeft over henzelf en vooral hun sociale vaardigheden. Hoe goed bedoeld ook, doordat iedereen Tripel altijd maar speciaal vindt, is hij nu voor altijd verpest.

Tripel heeft daar geen last van en flaneert lekker goudblond door in het zonnetje. “Ik hoor altijd dat ik niet eenvoudig ben net als de anderen, maar veel meer karakter heb. En dat ik zo sterk ben. Vroeger werd ik zelfs ‘super’ genoemd. Ja als iedereen dat continu over je roept, dan ga je je ook zo gedragen.”

Zijn omgeving is minder enthousiast over Tripels karakter. “Ik wil niet licht-zurig overkomen, maar ik hou niet van die cultuur. Kijk, ik ben ook echt niet gewoon, maar ik doe wel gewoon normaal”, aldus Amber.

Hou jij van bier of speciaal zijn? Beerwulf is de webshop voor het grootste aanbod in kwaliteits craft- en speciaalbier. Hier vind je meer dan 1000 bieren en een hoop leuke cadeaupakketten. Bekijk het aanbod. Let op: geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zag mijn collega vanochtend 5 kratjes bier inleveren. Hij kam even later weer met vijf kratjes volle flesjes de winkel uit.

(0)^
• Reageer