Nikkie Tutorials/Studio Speld

Dapper statement: NikkieTutorials laat helft van haar gezicht botoxen

Met de hashtag #thepowerofbotox wil Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, jonge vrouwen laten zien wat botox met je doet. “Kijk, dit ben ik,” zegt de bekende YouTube-visagiste over de gebotoxte helft van haar gezicht.

“Ja, dit ben ik óók,” zegt ze over de andere helft, “maar toch net wat minder. Dit ben ik écht. Nou ja, niet echt echt dus, maar na een ingreep natuurlijk. Je snapt wat ik bedoel. Het is belangrijk dat jonge vrouwen weten dat zij ook zichzelf kunnen zijn.”

Drie jaar geleden werd NikkieTutorials bekend met een video waarin ze slechts één helft van haar gezicht opmaakte. Nu brengt ze hierop een vervolg, door alleen op de linkerhelft van haar gezicht cosmetische ingrepen te laten doen.

“Dankzij het opspuiten van mijn lippen en het corrigeren van mijn neus en alle botox rond mijn ogen en voorhoofd en mondhoeken durf ik eindelijk mijzelf te zijn”, zegt Nikkie. “En met mijzelf bedoel ik dan de versie van mezelf die al die dure ingrepen heeft gedaan.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb altijd hard voor mijn eigen geld gewerkt.
Zoals bekend nam mijn carrière een aanvang in de lingerie, maar vooral in de grote maten nam zij een vaart.

Reageer