Studio Speld

5 spannende weddenschappen over Ajax – Tottenham die je alleen bij ons kan plaatsen

Bij alle bookmakers kom je dezelfde weddenschappen tegen: wie wint er, welke speler krijgt een kaart, wat wordt de uitslag. Hartstikke saai als je het ons vraagt. Daarom denken wij een stapje verder. Met deze vijf spannende weddenschappen over Ajax – Tottenham kun jij een lekker centje bijverdienen. Waar wacht je nog op?

  • 1. Huilende Harry Kane

Als Harry Kane zachtjes begint te huilen achter zijn tv als Joel Veltman de 3-0 binnentikt met buitenkant rechts én daarna gedesillusioneerd naar een herhaling van Hell’s kitchen zapt, krijg je 1,6 keer je inzet terug. Niet een heel hoog rendement, de kans dat dit gebeurt is immers vrij groot.

2. Matthijs de Ligt wordt in de rust gekocht door Tottenham

Waar speelt Matthijs de Ligt volgend jaar? Bookies tasten voorlopig in het duister. Maar wij niet. Wij denken dat hij in de rust van Tottenham – Ajax gekocht gaat worden door Tottenham Hotspur, een club uit Engeland. Desondanks krijg je alsnog zes keer je inzet van ons als je hier je geld op inzet.

3. Johan Derksen verkondigt dat Ajax waardeloos speelde

Natuurlijk, met een quotering van 1.02 lijkt dit niet heel waarschijnlijk, maar als je duizend euro inzet, dan heb je toch alweer mooi twintig euro verdient. Zekerheidje!

4. Frenkie de Jong komt het veld op met een koprol

Waarom niet? Als kind heb je geleerd hoe je een koprol moet maken, maar in je latere leven doe je er eigenlijk nooit meer iets mee. Zonde, zal Frenkie de Jong misschien wel denken. Mocht Frenkie bij de eerste tonen van de Champions League-hymne een koprol maken, krijg je elf keer je inzet terug.

5. Doelpunt Tadic toegekend aan Luuk de Jong

Na nadere bestudering een doelpunt toekennen aan Luuk de Jong: het kan maar zo. Als de Uefa na de wedstrijd alsnog besluit een doelpunt van Tadic op naam van de spits van PSV te zetten krijg je 2,3 keer je inzet terug.

Wat zijn jouw voorspellingen voor Ajax – Tottenham? Ga naar Toto en speel mee!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

– Hoe komt een Amsterdams Nieuwsblad aan abonnees buiten de stad.
– Hoe kan De Speld abonnees van buiten Amsterdam behouden.

1. Minstens een keer per dag over Ajax schrijven.
2. Hooguit een keer per week over Ajax schrijven.
3. Relatief evenveel aandacht besteden aan andere voetbalclubs als aan Ajax.
4. Minstens even vaak schrijven over andere sporten in het gehele land en hun clubs.
5. Geen sport, maar uitsluitend *cht interessant nieuws

Wat zijn jouw voorspellingen voor De Speld?

(2)^
• Reageer