Jacob Lund / Shutterstock.com

Foetus superblij met babyshower-cadeaus waar hij over zeven jaar pas mee kan spelen

De foetus van Nora heeft zich voor het eerst, in zijn nog niet begonnen leven, extatisch gevoeld. Terwijl zijn moeder het ene stuk worteltaart na het andere nuttigde, is hij heerlijk verwend door de gasten op zijn babyshower. “Ik werd overladen met presentjes!” aldus de foetus die zo groot is als een grote krop romeinse sla. “Ik heb een winkeltje gekregen, een fiets, een racebaan, een trits miniatuur autootjes, een cursus zelfverdediging, massage-olie, geurkaarsen en een tegoedbon voor een tatoeage.”

Tevreden draait hij zich om en port zijn moeder in haar rib. “Het is goed om te weten dat als ik eenmaal ter wereld kom, er genoeg spullen voor mij zijn. De minimalistische inrichting van de baarmoeder begint me een beetje tegen te staan. Ook al zal ik de helft van de cadeaus tegen de tijd dat ik ermee kan spelen toch ouderwets vinden en wegdoen. Maar ja, ik snap ook wel dat vliegende CO2-neutrale hoverboards nu nog niet verkrijgbaar zijn.”

Wil je de toekomstige geboorte van een baby vieren? De knettertje roze lunchroom van Sticky Fingers is de plek voor grootse babyshowers en meeslepende gender reveal parties. Genieten voor jou en voor je ongeboren baby! Sticky Fingers is onderdeel van Conscious Hotels Amsterdam. Boek hier je festijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *