Je moeder wil niets liever dan een matige kerstkaart: maak er hier één voor haar!

Je moeder heeft je het leven geschonken en daar hoeft ze eigenlijk niets voor terug, behalve een matige kerstkaart. Het is tijd om iets terug te doen voor die vrouw. Beantwoord de vragen en genereer voor je moedertje een gebaar dat semi-attent is.

Jouw matige kerstkaart kun je met de nieuwste versie van de PostNL-app meteen thuis bij je moeder laten bezorgen.

Hoe zou je je moeder omschrijven?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb ontdekt dat dezelfde mensen die eerder in het geloof even idioot waren in hun simplistische egoïsme dezelfden zijn als de tegenstanders van dat geloof die zich hierop concentreren ten behoeve van hun persoonlijke vrijheid van meningsuiting.

(5)^
gravatar

Zo zonde van de tijd overigens. Vanaf donderdag wordt er sowieso gestaakt omdat PostNL bepaalt niet voornemens is een fatsoenlijke CAO af te sluiten, waarbij de oude nota bene op 1 januari 2019 afloopt.

Veel beter is het om o.a. je moeder helemaal geen kerstkaart te sturen. Zo zonde van het geld en de trammelant die het oplevert, wanneer het ding wederom niet voor de kerst bezorgt wordt, maar net zoals vorig jaar in februari.

Laat dit jaar eens een kerstster bezorgen via een bloemist. Reken maar dat die wel op tijd bezorgen!

(9)^
• Reageer