Dejan Dundjerski / Shutterstock.com

Balen! Moeder van Pieter heeft ontdekt dat je kunt bellen met WhatsApp

Pieter (19) is voor zijn studie het huis uitgegaan, maar zo voelde het niet. “Ze belde me meerdere keren per dag om te vragen of ik wel goed eet, niet te laat naar bed ga en of ik de gebruikte wok wel lang genoeg in de gootsteen laat weken.” Gelukkig lukte het Pieter zijn moeder te overtuigen voortaan te appen. “Via WhatsApp is een dubbele tong tenminste niet te horen.”

Helaas was Pieter maar voor even verlost van zijn moeders telefoontjes. “Nu heeft ze ontdekt dat je ook met WhatsApp kunt bellen”, verzucht hij. “Ze videobelt nu op de meest bizarre tijdstippen. Wie belt er nou mensen wakker op zaterdagmiddag of als ze net een diepvriespizza staan te koken? Mijn moeder dus. Als ze weer eens bezorgd is omdat ik nog niets op Snapchat heb gezet.”

Het enige wat je nodig hebt is data. Zonde om te betalen voor een belbundel als je die toch nooit gebruikt. Met Only Data van Tele2 ben je altijd online en hoef je niet per se een belbundel erbij te nemen.

Advertisement

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *