Bert neemt december vrij om zorgverzekeraars te vergelijken

Docent natuurwetenschappen Bert Wilkes kijkt nu al uit naar december. Hij heeft de feestmaand vrij genomen zodat hij op zijn gemak alle zorgverzekeraars kan vergelijken. “Ik wil het goed aanpakken en niet gehaast aan het eind van de maand nog halfslachtig een keuze maken. Nee, ik ga lekker heel december iedere dag polissen doorspitten. Genieten”, aldus Bert.

Het is niet de eerste keer dat Bert een maand vrij neemt om polissen te vergelijken. “Ik vind het prettig om ieder jaar opnieuw de beste keuze te maken. Vorig jaar liep ik daardoor een beetje op mijn tandvlees, want toen ben ik zelfs tijdens kerst doorgegaan met vergelijken en dat kon mijn familie niet zo waarderen. Achteraf gezien kwam dat vooral omdat ik had beloofd om te koken en nog geen boodschappen had gedaan toen ze aankwamen. Dus moesten we pizza’s laten bezorgen, wat erg lang duurde en waardoor iedereen chagrijnig werd. Maar ja, het gaat wel om mijn zorgverzekering en daarmee mijn gezondheid, nietwaar?”

Dit jaar heeft Bert zich voorgenomen ook tijdens kerst niets te plannen. “Zo hoef ik geen tijd door te brengen met familie en weet ik zeker dat het me lukt om de juiste verzekering te vinden.”

Word geen Bert. Gebruik je vakantiedagen voor leuke dingen en kijk alvast bij DSW. DSW is een kleine, onafhankelijke zorgverzekeraar, die elk jaar als eerste met de premie komt. DSW betaalt geen cent aan vergelijkingssites. Eén polis, één prijs: lekker overzichtelijk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

1 goeie reden om bij Chris te verzekeren is niet die 1 polis 1 prijs 1 snelle bekendmaking premie maar omdat die 4 grote verzekeraars tuig van de richel zijn.

Graag gedaan Chris.

(2)^
• Reageer
gravatar

Beste aanbod …! Het is veruit de beste baan. Ik heb 34827 euro van de eerste betaling van 4 tot 5 uur werk per dag. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het probeerde. Het potentieel hiervan is oneindig. Alles was waar en veranderde mijn leven volledig.

Kijk hier >>>>>>>>>> w­w­w.M­a­x­P­a­y­9.C­o­m

(0)^
• Reageer