Shutterstock/dragon images

Johans smartphonebatterij gaat nog makkelijk 3 uur mee als hij zijn telefoon nu uitzet

De batterij van Johans telefoon doet het nog best prima. Het ding is al een jaar oud, maar zolang hij zijn telefoon niet aanzet gaat hij nog makkelijk drie uur mee. “Je hoort vaak van mensen dat hun batterij zo snel leeg is, maar dat ligt er natuurlijk aan hoe je er mee omgaat”, zegt Johan.

“Dan hebben ze hun locatie aanstaan, hun wifi, hun telefoon. Ja, dat vreet natuurlijk energie. Vind je het gek dat je batterij dan snel opgaat.”

Johan overweegt voorlopig nog geen nieuwe telefoon te kopen. “Maar als jullie verder nog vragen hebben moeten jullie snel zijn, mijn batterij heeft nog maar vier procent.”

Wil je een telefoon met een aanzienlijk sterkere batterijcapaciteit? De HUAWEI Mate20 Lite de ideale telefoon voor je dagelijkse stream-, browse- en gameplezier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Corrie, kon je niet met jouw opinie wachten totdat het wetenschappelijk bureau van de PVV een grondig onderzoek heeft gedaan naar de betrokkenheid van moslims bij het ontwerp, ontwikkeling, productie en verkoop van HUAWEI Mate20 Lite?

(2)^
gravatar

Pff, wat een plebs.
Men kan wel zien dat ze geen miljonair zijn.

Ik koop natuurlijk de iPhone XS Max. Niet voor 1659 euro, dat is te gewoontjes. De mijne krijgt diamantjes.

(2)^