Stel hier je ideale vakantieland samen!

Veel mensen gaan op vakantie naar een land dat al bestaat. Dat is niet meer van deze tijd. Wij willen jou de kans geven om je eigen vakantieland samen te stellen. Alvast een goede reis gewenst!

0%

Ik ga op vakantie en neem mee

Wil je de mensen op vakantie kunnen verstaan?

hallo

Hou je van avontuur?

Hoe ver ben je bereid te reizen voor jouw ideale vakantie?

Wat is je favoriete file?

Dit ziet er niet zo toeristisch uit

Hoe belangrijk zijn de sanitaire voorzieningen voor jou?

Hoe kom je hier in hemelsnaam je dag door?

Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten op vakantie?

Wat neem je het liefst mee terug naar Nederland?

Uitslag
FraDuiThailand
Jij wil naar een land waar de obers je nog ouderwets minachten, de geur van braadworst je op elke straathoek tegemoet wuift, en waar elke donderdagmiddag een Full Moon Party is. Waarom niet drie weken naar FraDuiThailand? Ook bij Tele2 mag jij je ideale pakket helemaal zelf samenstellen. Bundel of unlimited data, vast contract of iedere maand opzeggen, het kan allemaal.
Palma de Mordor
Jij vindt het belangrijk dat Midden-Aarde zucht onder het juk van Sauron, maar het lijkt je ook wel lachen om een keer op de bananenboot te gaan. Wat dacht je van Palma de Mordor? Leuk voor de hele familie. Ook bij Tele2 mag jij je ideale pakket helemaal zelf samenstellen. Bundel of unlimited data, vast contract of iedere maand opzeggen, het kan allemaal.
Bobbejutland
Wij merken dat jij enorm van Vlaamse attractieparken houdt, maar ook van Deense eilanden waar verder niks te beleven valt. Boek een vakantie naar Bobbejutland, en je wil nooit meer iets anders. Ook bij Tele2 mag jij je ideale pakket helemaal zelf samenstellen. Bundel of unlimited data, vast contract of iedere maand opzeggen, het kan allemaal.
Algarve de Dordogne
Jij wil altijd nog een keer een land bezoeken waar gebruinde Schotten op het strand armbandjes verkopen, maar je wil absoluut niet langer dan 3,2 uur vliegen. Daarnaast vind jij het belangrijk dat elk gehucht minstens een eigen kruidenier, bakker en waterpark heeft. We adviseren daarom het pittoreske Algarve de Dordogne.
 Ook bij Tele2 mag jij je ideale pakket helemaal zelf samenstellen. Bundel of unlimited data, vast contract of iedere maand opzeggen, het kan allemaal.
Caribische Plassen
Jij wil op cruisevakantie, maar wil ook je caravan mee. Misschien zijn de Caribische Plassen iets voor jou! Tip: bezoek tijdens je rondreis ook eens Trinidad en Rodenrijs. Ook bij Tele2 mag jij je ideale pakket helemaal zelf samenstellen. Bundel of unlimited data, vast contract of iedere maand opzeggen, het kan allemaal.
Kamtsjatka de Mar
Jij hebt een avontuurlijke geest en waant je graag buiten de gebaande paden. Maar je houdt ook van halflege clubs met opdringerige proppers voor de deur. Ga daarom op vakantie naar Kamtsjatka de Mar, een ontdekt pareltje. Ook bij Tele2 mag jij je ideale pakket helemaal zelf samenstellen. Bundel of unlimited data, vast contract of iedere maand opzeggen, het kan allemaal.
Chiang Mayrhofen
Het kan jou niet sportief genoeg zijn. Het liefst ga jij op een rug van een olifant de zwarte piste af. Het is duidelijk: jij moet lekker naar Chiang Mayrhofen. Ook bij Tele2 mag jij je ideale pakket helemaal zelf samenstellen. Bundel of unlimited data, vast contract of iedere maand opzeggen, het kan allemaal.
Advertisement

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het merkwaardige van de zaak is dat CvH in het verleden al meerdere keren maar Tele2 is overgestapt.

Ik schat dat ze inmiddels een stuk of vier abonnementen bij dezelfde provider heeft.

(0)^