Dit is echt reclame voor het voetbal!

Nee, maar echt


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Ik adviseer televisie. Zit uw kind in de put, doe hem dan op de tv. Televisie laat mensen schitteren en geeft hen het gevoel het middelpunt van het universum te zijn. Televisie heeft nog nooit iemand teleurgesteld. Kom ook op televisie!

• Reageer
gravatar

M.: hier is sprake van een double entendre. Er wordt gemiddeld (méér dan) goed verdiend op televisie en er wordt goed verdiend (veel méér dan fiscaal gemeld) door tandartsen. Wie bedoel je nu eigenlijk? Blijf niet mystiek in Oosterse vaagheden hangen.

gravatar

Laat ze maar schuiven, die tandartsen. Nu promotionele adviezen richting voetbal, (Sponsor: KNVB) tot een paar weken terug een hevige campagne om uitgaven van de Speld onder de aandacht te brengen en -pverall- misleiding van de Fiscus. Door zichzelf ‘tand’arts te noemen worden de inkomsten uit kiezen verzwegen. Daar wordt méér mee verdiend: denk hier vooral aan wortelkanaalbehandelingen + lokale anesthesie , gouden protheses voor vermogenden of plastic lookalikes voor de gewone man. Het wordt tijd voor een gerichte parlementaire enquête, dat houdt ingeslapen Tweede Kamerleden wakker.