Studio Speld / Shutterstock / Wikimedia Commons

Held bevrijdt vrouw uit ongemakkelijk gesprek in trein

‘Iedereen keek toe, ik moest iets doen’

Een heldhaftig optreden van een onbekende omstander heeft Fieke de Vos onlangs gered uit een benarde situatie. De 29-jarige Hilversumse was in de trein een vage kennis tegengekomen en zat vast in een extreem ongemakkelijk gesprek. Op amateurbeelden is te zien hoe een 22-jarige held haar zonder twijfel uit zijn uitzichtloze toestand trok en veilig naar een andere coupé bracht.

De held in kwestie is zelf zeer bescheiden over zijn heldendaad: “Ja, zoiets doe je gewoon. Je zag duidelijk aan die vrouw dat ze niet op die plek wilde zijn, met die persoon. Toen er een ongekend pijnlijke stilte viel bedacht ik me geen moment en heb ik haar met gevaar voor eigen sociale leven daar weggesleurd.”

De Vos is in de andere coupé met een dekentje opgevangen door een behulpzame conducteur die meteen even een film voor haar heeft opgezet zodat ze even rustig van de schrik kan bekomen.

Voor iedereen die even helemaal geen zin heeft om sociaal te doen: Kies Film1. Met de app van Film1 kijk je altijd de nieuwste films voor maar €7,99 per maand.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

W­e­lk­om o­p de w­e­b­s­i­t­e va­n be­s­t v­o­or s­e­x D­a­t­i­n­g ==>> w­w­w.­S­e­x­yd­r­o­m.­c­o­m

Reageer
gravatar

Oh, is dat die baardaap die ons wild uit elkaar rukte toen ik met mijn vriend net mond-op-mondbeademing aan het oefenen waren.
Bovendien kom ik niet uit Hilversum en heet ik niet Fieke de Vos!

Reageer