Shutterstock / LaineN

Tim is verdwaald in de jungle en nu is hij bang om het buffet in zijn all-inclusive resort te missen

‘Dat zit bij mijn prijs inbegrepen’

Hij kon zijn geluk niet op toen hij een spannende reis naar de jungle won: Tim Overwater uit Brunssum. Nu staat hij midden in de jungle en is hij hopeloos verdwaald. Voor Tim vooral rampzalig omdat hij het buffet in zijn all-inclusive resort dreigt te missen.

De prijsbewuste jongeman wil alles uit zijn reis halen en baalt als een stekker: “Dat buffet zit bij mijn prijs inbegrepen, dus daar moet ik van profiteren.” Achter zich hoort hij geritsel, een kameleon schiet voor hem langs. Onheilspellende geluiden, en in zijn achterhoofd speelt maar één gedachte: ‘als er nog maar aardappelkroketjes over zijn als ik terug ben’.

Het zweet breekt Tim uit als hij een tak opzij zwiept, op zoek naar een pad dat hem naar zijn gratis maaltijd leidt. Vier smalle paadjes doemen op. Vier paadjes naar wat? Tim moet nu kiezen, hij krijgt maar één kans. Gaat hij de goede keuze maken? Zal hij op tijd zijn voor het buffet? De toekomst zal het leren. Maar er heerst voornamelijk vrees. Vrees dat Tim de kameleon in de pot zal vinden.

Bij Mobiel.nl hoef je niet bang te zijn iets te missen en maak je altijd de juiste keuze. Sterker nog: je maakt bij aankoop van een telefoon of abonnement ook nog kans op een mooie reis naar de jungle! Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *