Tim won een reis naar de jungle maar wilde alleen maar een nieuw mobieltje

Gedesillusioneerde jongen de volgende ochtend al op het vliegveld gezet

Wat voor veel jonge mensen een droom is, overkwam Tim: hij won een reis naar de jungle. Maar eigenlijk wilde hij alleen maar een nieuw mobieltje. “Ik kocht online een telefoon en toen mijn aankoop werd overhandigd, bleek dat ik met het vliegtuig naar een echt oerwoud mocht”, vertelt de gedesillusioneerde jongen.

De zelfbewuste mobielaanschaffer begrijpt nog steeds niet wat hem is overkomen. “Ik vond het al moeilijk genoeg om te kiezen voor een mobieltje, en toen werd ik ineens geconfronteerd met het inpakken van mijn koffer, mijn vliegtuig vertrok de volgende ochtend al. Wat neem je mee? Werkt deze oude muggenspray, die ik ooit had gekocht voor een weekendje kamperen op de Veluwe, wel tegen malaria? Telt een Hawaii-shirt als camouflagekostuum? Als ik nu op vakantie ga, kan ik dan nog wel carrière maken, een gezin stichten en alle afleveringen van House of Cards zien voor mijn volgende verjaardag? Dat soort vragen spelen constant door je hoofd.”

Eenmaal in de jungle was het grote genieten van korte duur. “Ik heb helemaal geen bereik, man. Hoe kan ik nou mijn mobieltje activeren zonder internet om leeg te trekken?”

Wil jij wel kans maken op een reis naar de jungle? Of wil je gewoon een nieuw mobieltje? Of allebei omdat je geen keuzes wilt maken? Ga dan naar Mobiel.nl. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gaat duidelijk de goede kant op. Immers de commercie vult een hiaat in de politiek om fatsoenlijk van die buitenlanders af te komen.

(0)^
• Reageer