Shutterstock George Rudy

Man in sportschool traint keihard om van zijn nek af te komen

Al sinds september traint Mitchel (22) vier keer in de week met maar één doel: zijn nek laten verdwijnen. Met behulp van een speciaal dieet en een personal coach werkt hij zich keihard in het zweet om zijn hals weg te werken.

Voordat Mitchel begon met trainen, had hij maar weinig zelfvertrouwen. “Als ik in de spiegel keek zag ik een hoofd met ergens daar beneden nog een lichaam. Dat heeft toch wel invloed op hoe je naar jezelf kijkt.” Hij besloot dat hij genoeg had van zijn verlengstuk en meldde zich aan bij de sportschool.

Het resultaat tot nu toe mag er wezen! Nu zijn hoofd op zijn opgeblazen borstkas rust en zijn rug niet lijkt te eindigen, kan Mitchel eindelijk weer trots zijn op zijn lichaam. “Het vergt veel discipline, maar het loont. Nu door en werken aan mijn schouders, zodat die uiteindelijk overlopen naar mijn oren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Die pik moet zeg maar òm die buik heen, zodat ‘ie weer te zien is.

Een echte sportschoolproleet neemt dan gewoon zo’n blauw Smurfen-pilletje.
‘Viagra’ staat erop ja.

Daan heeft ‘ie nog zo’n grote ton met wei-eiwit,en de nodige ‘middeltjes’ waarover ‘ie geen uitspraken kan doen.

gravatar

Ach, wanneer laten we over die sportschool kwesties nu eindelijk toch weer eens die geweldige omnideskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) aan het woord hier!! Dat zou de redactie veeeeeel en veel vaker dienen te doen want wat een eruditie van de scherpe geest van die Bokhoven. En hij is ook nog een erg goede sportman zoals een geniaal persoon ook hoort te zijn!!

gravatar

Dus zit het gevoel bij ieder mens tussen iets in.
Het verschrompelde, het opzwellende. De duinen en het groene gras.
Dus kan iedereen zich verplaatsen in ander gender en gunder verleden.
Het samenzijn verheven tot haat en liefde.
Het overzien en begrijpen dat mensen we allemaal zijn.

gravatar

Na isolatie van ons huis en zonnecellen op ons dak ben ik op een sportschool begonnen met het kweken van een wasbord op mijn buik. Als dat is gelukt kan mijn vrouw de wasmachine uit huis doen. Scheelt weer een hoop energie.

• Reageer
gravatar

Als alle Nederlandse millenials het voorbeeld zouden volgen van Mitchel, krijgen we eindelijk een nieuwe VOC-generatie op wie geen NEKslag meer kan worden toegepast; omdat ze hun nek niet meer kunnen uitsteken. Kunnen ze allemaal aan de slag als CEO’s van ING, ABN of RABO. En al bodybuildend steenrijk worden.

gravatar

Is Mitchel bang om z’n nek uit te steken of kletste hij volgens zijn vriendin te veel uit zijn nek?
in het laatste geval moet hij ook wat aan zijn duimen doen, want daar zuigt het te veel uit.

• Reageer
gravatar

De tattoo van een meeuw geeft inbreuk op de meeuw zijn inborst.
Armen hebben ook gevoel. Waarom niet blaren op op de billen als je alles wil cultiveren met lijndans…

gravatar

Tijden veranderen, dus -mét hen- mensen en maatschappij. De ouderen onder ons leerden nog dat in de drooggelegde polders uitsluitend boerderijen mochten worden gebouwd van het kop-hals-romp type. Getuige de re-constructie van Mitchel blijkt de tijdgeest nu weer meer kop-romp constructies voor te schrijven. En dus moeten de boeren investeren in het verwijderen van de hals in hun boerderijen. Het wordt tijd dat de LTO en CDA hier een halszaak van maken.

• Reageer