kivnl / Shutterstock.com

Ten Hag vecht aanstelling bij Ajax aan

‘Ik had een uitstekende baan’

Erik ten Hag vecht zijn aanstelling als trainer van Ajax aan. De 47-jarige oefenmeester gaat er niet mee akkoord dat hij een volkomen onzeker bestaan in een amateuristisch geleide organisatie tegemoet gaat.

“Ik heb ook gewoon een gezin te onderhouden”, zegt Ten Hag. “Ik had een uitstekende baan als trainer van FC Utrecht en dan wordt ineens vlak voor de kerst verteld dat ik bij Ajax aan de slag ga. Dat vind ik niet chic.”

Ajax geeft toe dat de timing ongelukkig is. Directeur Edwin van der Sar: “Maar we hebben Erik al wel verteld dat hij er over vijf maanden alweer uit vliegt als de resultaten tegenvallen. Het is maar van korte duur, hij moet even door de zure appel heen bijten.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij laat die arme spelersgroep van Utrecht wel mooi aan hun eigen lot over. Als ie zijn eigen hachje maar redt is het allemaal wel goed blijkbaar. De echte Ajax mentaliteit heeft ie in ieder geval dus wel..

Reageer