Volgens Rolf is het kerstdiner ‘net een whatsappgroep, maar dan in het echt’

‘Best leuk, dat praten met elkaar terwijl je aan dezelfde tafel zit’

Het is Rolf goed bevallen, het kerstdiner. Hij was vooral blij verrast door het praten met mensen. “Best leuk eigenlijk. Net een whatsappgroep, maar dan in het echt. Echt een ontdekking.”

“Je weet ineens of mensen wel écht moeten lachen als je een grap maakt en sarcasme komt veel beter over. Wel grappig: ook in het echt worden opmerkingen van oom Gerard compleet genegeerd. Dan vraagt hij of zijn opmerking wel is aangekomen, maar dan praten we snel verder over iets anders.”

Een van de coolste features van het groepsgesprek vindt Rolf de fotofunctie: “Neef Roeland maakte met zijn polaroidcamera een foto van oom Stef en oom Rutger die met zijn tweeën in één kersttrui zitten. Die foto deelde hij meteen met de groep door hem midden op tafel te gooien. Vet handig!”

Rond de feestdagen brengt WE Fashion mensen bij elkaar met de better together trui. Want wat is er nu beter dan echt persoonlijk contact?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

No. 1.
Samen Delen is de oplossing voor al onze noden.

Ja ja ja, op weg naar de multiculturele Siamese tweeling.
Nederland primeur.

(0)^
gravatar

Die christelijk lachende gezichten van die witte en die zwarte van kantoor in 1 pak. Zoals het hoort zonder Sinterklaas of Zwarte Piet, die allebei met mes en vork kunnen eten, maar hoe?
Net zoals toen ik vroeger van huis ben gelopen.

(0)^
gravatar

Een keurslijf heet dat. Waar ik nu zo ontzettend in geïnteresseerd ben is het huwelijk van Prins Harry in Engeland met een Amerikaanse met een zwarte moeder. Op zich is de vrouw een soort dubbelganger van de vrouw van zijn oudere broer. Maar ze werkte voor Deal or No Deal, afgeleid van de Postcodeloterij Miljoenenjacht. Wie zal het zeggen hoezeer dit sprookjeshuwelijk het Britse koningshuis zal veranderen naar een definitief multicultureel gezicht. Ze kunnen niet meer terug.

(0)^
gravatar

Fantastisch BRIEKING nieuws over Herrie & Mekker, Nieuwsuur opende er gisteren zelfs mee.

Toch zó ‘interessant’, roddelnieuws over koninklijke operette. Zelfs als dat buitenlands is.
Gelukkig kon ik het geluid uitzetten.

(0)^
gravatar

Wij hebben het ook uitgeprobeerd. Cool man! De leukste feature was dat je de icoontjes “duim omhoog” en “duim omlaag” aan zo’n tafel kunt nadoen. Met je handen kun je het er precies op doen lijken! LOL

(0)^
• Reageer
gravatar

Veracht, mijn zoon, de tuchtiging des Heren niet
en keer u niet met weerzin af van zijn bestraffing.
Want de Here bestraft wie Hij liefheeft,
ja, gelijk een vader een zoon, aan wie hij welgevallen heeft.

Spreuken 3:11-12

(0)^
• Reageer