Werknemers vrezen voor kring op kerstborrel 

Deceptie van vorig jaar nog vers in geheugen 

De kerstborrel komt er weer aan, en dus neemt de angst toe op veel werkvloeren. Zal de borrel dit jaar opnieuw ontaarden in een kring? De spanning is voelbaar bij de koffie automaten.

Bij Van Vliert B.V. draaide de kerstborrel vorig jaar uit op een kring. Arco van Grut van finance maakte het van dichtbij mee: “Eigenlijk zag je het na een kwartier al aankomen toen een aantal mensen een kleine bocht vormden met hun stoelen. Maar niemand durfde wat te zeggen, niemand greep in. Vervolgens heb ik vier uur lang in een kring gezeten, een enorme deceptie. Sorry, ik krijg nog steeds de rillingen over mijn rug als ik daaraan terugdenk.”

Organisator Johanna zag de kring van een afstandje ontstaan. Ze was te laat om in te grijpen: “Ik was heel even de kaasvlinders aan het bijvullen en opeens was er een kring. Ik voel me daar nog steeds heel schuldig over. Maar dat het vorig jaar zo uit de hand liep hoeft niet te betekenen dat er dit jaar weer een kring ontstaat. We kunnen er best met z’n allen een leuke middag van maken, toch?”

Geen zin in een saaie kerstborrel? Maak er dit jaar wél een feest van samen met Brouwers bier en maak kans op een optreden van QMusic The Party. Laat hier weten waarom jouw bedrijf een onvergetelijke kerstborrel moet winnen, en wie weet ontstaat er geen kring dit jaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mevrouw Hulp enz.,

Wij deskundigen noemen dat “de Engelse ziekte”.
Maar in dit geval is de fout niet het ontbrekend liggend streepje, maar het zelfstandig naamwoord “automaten”.

In dit moderne kantoor staan geen koffieautomaten. Daar wordt verse koffie gezet in een piepklein keukentje dat in modern Nederlands “pantry” wordt genoemd.

(0)^
gravatar

Beste Houd Vol,

Elk mens kan zich vergissen. Wat u op de foto ziet zijn mijn rijlaarzen en rijbroek. Als Chief Executive People Performance Managing Officer kan ik mij een Lippizaner hengst permitteren. Daarop ging ik na deze verplichte, vervelende bijeenkomst lekker een eindje rijden.

(0)^