Youtube - AFC Ajax

Nick (27) doodsbang naast kaartje voor de finale te grijpen

‘Zul je net zien dat ik de belangrijkste wedstrijd van het jaar mis’

De kaartverkoop begint maandag pas, maar Nick (27) zit nu al driftig de website van Ajax te vernieuwen. De fanatiekeling is doodsbang de finale van de Europa League te moeten missen.

“Ik ben bij elke wedstrijd in het stadion geweest. Thuis én uit hè. Ik reis ze altijd achterna. Naar Schalke, maar ook naar Excelsior en Roda. Zul je net zien dat ik de belangrijkste wedstrijd van het jaar mis. Dat zou zo zuur zijn”, aldus de nerveuze Ajacied.

Nick heeft inmiddels oproepen geplaatst op zijn Facebook-tijdlijn, Marktplaats en Ticketswap. “Ik ben bang dat het hartstikke duur gaat worden, maar dat heb ik er wel voor over. Hoe vaak maak je het mee dat je club in een Europese finale staat?”

Als het niet lukt laat Nick zijn pret niet bederven: “Op het Museumplein gaan ze een groot scherm ophangen, dat is ook best leuk natuurlijk. Krijg je toch nog iets mee van de sfeer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik dacht dat de speld een humoristische nieuwssite was. Maar deze snap ik niet. Wat is de humor van dat ene Nick een kaartje wil? Ze staan toch gewoon in die finale, dan is dat toch niet zo heel gek?

Reageer
gravatar

Dit gaat over Nick Viergever, dat is een speler van Ajax. Het is wel een minder artikel vergeleken met de normale standaard, maar toch goed gevonden