YT - Age Documentary

Wat klopt er van complottheorieën? We vroegen het aan Adolf Hitler

‘Allemaal flauwekul’

Complottheorieën: het internet staat er vol mee. Maar wat is er van waar? Wij gingen naar Paraguay om het te vragen aan Adolf Hitler.

De hoogbejaarde oud-dictator ontvangt ons in de bunker waar de moord op Kennedy werd bekokstoofd door de CIA. Als hij klaar is met zijn anekdotes over die tijd, komt Hitler terzake. “Complottheorieën? Allemaal flauwekul”, roept hij gedecideerd. “Van die mensen die beweren dat de Joden overal achter zitten, ik kan daar ontzettend kwaad van worden.”

De Führer stelt ons voor aan George W. Bush, die elke maand een paar dagen langskomt van het geld dat hij verdiende met 9/11. Ook Bush ontkent het waarheidsgehalte van complottheorieën: “Mensen geloven wat ze willen geloven.” Hij wijst op het lijk van Paul McCartney: “Hordes mensen zijn ervan overtuigd dat Paul dood is. Zij laten zich niet door feiten overtuigen.”

Gerustgesteld vliegen we terug naar huis. Glimlachend kijken we naar de chemtrails achter het toestel. Fijn om voor eens en voor altijd duidelijkheid te hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmmmm ik let altijd op de quote van Abraham Lincoln
The problem with the internet is that it has many quotes said by a celebrity that never happened.

gravatar

Inderdaad, er klopt niets van en bovendien is het oud nieuws. Die jongens zijn in de sixties gewoon een bandje begonnen en hebben zelfs een plaatje gemaakt:

http://tinyurl.com/zj56955

Wat wel klopt is dat ze George W. Bush die band uit hebben geknikkerd, want die zong toen al vals.

Reageer
gravatar

Inderdaad de tussen ons vermelde Benny’s zijn nep.
Vandaar dat ze even in de mangel moeten worden genomen.
Het onverlaat wat zich als neppers hierzelf toestaat heeft geen asperges gegeten van wie wij zijn!
Wij zijn de enige echte Benny’s

André

gravatar

Adolf was volkomen onschuldig. Hij was een pop in handen van de Illuminati. Christus zelf was de schuldige achter de Holocaust. Immers hij werd verstoten door de Joden, overleefde het en heeft ze gewoon teruggepakt.

Reageer
gravatar

Is dit al het nieuws dat jullie aan de lang verloren gewaande Adolf H. hebben weten te ontlokken? Vlieg eens snel terug, zou ik als editor-in-chief van De Speld de heer Rudolf Julius hebben toegevoegd.

Reageer
gravatar

Oeps, morgen is het referendum voor mij al. Als ik win dan wil ik op de Dam in jullie hoofdstad toegejuicht worden en in het andere geval neem ik Antifascistische onderzoeksgroep Kafka in de arm. Hoe dan ook: jullie gaan nog wat meemaken.

gravatar

Als Adolf morgen wint verwacht ik een grootse parade voor zijn paleis, met 10.000 soldaten, 1000 tanks, 100 raketsystemen, 50 danseressen in laarzen, en 10 geiten.

100.000 toeschouwers zullen hem SIMULTAAN toejuichen!

Zijn naam zal veranderd worden in Adolf Erdogan I, ter onderscheid van zijn zoon, kleinzoon, enzovoorts.

En het volk zal voor eeuwig getuigen van z’n intense bewondering en tevredenheid, aan alle pers die begeleid toegelaten wordt.

Een gedemilitariseerde zone zal op de Griekse grens ingericht worden.

Adolf zal zijn raketten naar het westen richten en EISEN dat zijn keizerrijk tot de Europese unie toegelaten wordt. Echter ZONDER vrij reizen van zijn onderdanen. dat zou te gevaarlijk voor ze zijn.

gravatar

Ja en daarvóór dacht hij al dat hij Jezus Christus, en korte tijd waande hij zich ook nog Julius Caesar, gelukkig was hij geen tijdgenoot van Johan Cruyff. Maar ik ben er zeker van dat hij de initialen voor de rapid Juliana Combinatie heeft bedacht. Die club heeft later -uit schaamte- de naam Roda maar aangenomen.

gravatar

De destructie van de Führer kon met wederopbouw hersteld worden.
Het weggeven van onze opgebouwde cultuur aan cultuurvluchtelingen niet.

Het stemmen op de VVD heeft ons land onomkeerbaar veranderd,
Hitler is dan ook een kwajongen vergleken met onze verkozen satanshonden,

Paspoort innemen van onze VVD/NSB landverraders en naar Erdogan sturen, hebben onze VVD’er een voorproefje van komende Islamisering.

Bang voor de Partij van de vrijheid, hoe volgevreten arrogant kan je zijn…

Reageer