YouTube - #BOOS

Jongeren kunnen Tim Hofman niet vinden op het stemformulier

'Ik snap er niks van'

Voor veel jongeren is het bezoek aan het stembureau uitgelopen op een deceptie. Ze konden Tim Hofman niet vinden op het stemformulier. “Ik heb dat hele biljet wel drie keer helemaal doorgelezen maar ik zag hem nergens staan. Ik snap er niets van”, vertelt Lisa (19).

Ook Stefan (20) is boos. “Waarom heeft hij dan al die filmpjes gemaakt? Ik snap het niet. Dan ga je elke avond bij DWDD zitten en dan sta je niet eens op het formulier. Nou ja, toch maar Henk Krol gestemd dus.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Want met de muziek uit “Hoffmans Erzählungen” of gewoon “Hofman’s Vertellingen” gaan VVD’ers -na een dag ingespannen “zakendoen” (oplichten, fraude, witwassen en zwendel)- gewoonlijk slapen. Hofman? Lekker man!