Youtube - Laurens

DENK verdedigt nep-accounts: ook niet-bestaande Nederlanders moeten gehoord worden

'Wij geven zelfbedachte mensen een stem'

Politieke partij DENK heeft het gebruik van nep-accounts op sociale media verdedigd. Volgens fractieleider Tunahan Kuzu wil de partij met de verzonnen profielen niet-bestaande Nederlanders juist een stem geven.

“Ook Nederlanders die niet bestaan zijn volwaardig lid van de samenleving”, laat Kuzu in een verklaring weten. “Deze mensen hebben het heel moeilijk om een baan te vinden, om woonruimte te krijgen of zelfs maar om een paspoort aan te vragen. DENK is de enige partij die opkomt voor zelfbedachte Nederlanders.”

Eerder sprak PVV-leider Geert Wilders zich uit voor niet-bestaande Nederlanders, maar dat bleek bij nader inzien om niet-bestaande Russen te gaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Not funny.

Meneer Wilders van de PVV heeft geen trollen nodig.
Hij weet wel raad met raddraaiers zoals die turkse handlangers van Erdogan.

Meneer Wilders van de PVV is our man.

Popi-power, yeah!, yeah!

Corrie.

Reageer
gravatar

Maxima heeft gezegd dat dé Nederlander niet bestaat; juist omdat we allemaal zo verschillend zijn en mogen zijn.
Goed lezen en luisteren, zou ik zeggen!

gravatar

Dé Nederlander bestaat niet, zei Maxima inderdaad, net zo min als er dé Turk, Duitser of Engelsman bestaat. Dé Trump bestaat ook niet; hij heeft Duits en Schots bloed in zijn aderen en soms veel Johnny Walker, blacklabel, on ice. Maxima is van huis uit Katholiek. De nonnetjes uit Vught, waar ze Nederlands leerde, zijn ook katholiek. Heeft er -onbewust- religieus getinte vertekening plaatsgevonden? Vught is een Vaticaanse enclave en dus buitenland. Ergo: Maxima is geen Nederlandse ondanks haar dubbele paspoort. Maar olla: ons Koninklijk Huis is in feite een multinational op zich: Fries bloed, Jongbloed, Soestdijks bloed, Wassenaars halfbloed, Russisch volbloed, vooral véél Duits bloed, Argentijns bloed, en bloedserieus: bloedresten met DNA van Spaanse, Duitse en Franse bezetters.

gravatar

Hier op het forumsite is ook een trol actief. Je kunt het heel gemakkelijk achterhalen door op de naam boven het bericht te klikken. Je ziet dan alle reacties die door dezelfde persoon zijn geplaatst.

Zo zijn de eerste zes berichten onder verschillende namen door dezelfde trol geplaatst.

Wat een zielenpiet.

Corrie.

Reageer
gravatar

Niet zo lang geleden heeft een kundig boekhouder uit Rotterdam (met een Turks migratieverleden) een procédé ontworpen waarop onbekende -doch reëel bestaande Bulgaren- huur-, zorg en kindertoeslag toeviel. Aanvankelijk was 15 % voor onze met een migratieverleden belaste medelander. Later vroeg en kreeg hij 50 – 80 %. Halal, dus niks mis mee. Bij de Belastingdienst zijn ze nooit over die giga-klap heengekomen. Nu probeert VVD-staatssecretaris E.K. Wiebus nog steeds vruchteloos de macht over deze concurrent innende overheidsdienst te herwinnen. Bij DENK zorgt deze olijke truc nog steeds voor daverend gelach tijdens de rituele theepauzes.

gravatar

Als dit veeknieuws van de Russen of Georgiërs was dan krijgen ze misschien wel succes. Dag ‘DENK’.

O-o-o, de schavuiten daar in het oosten.!

Wacht even, ik hoorde net dat het Openbaar Ministerie de zaak tegen Öztürk wil heropenen. Voor de zekerheid.

Dat nieuws gaan ze trouwens nog een keer herhalen, één week voor de verkiezingen.

Reageer
gravatar

Maar nu even serieus.

Zijn die ‘Kuzu’ en ‘Öztürk’ wel eens fysiek onderzocht? Dat het geen hologrammen zijn ofzo? Verschijnen ze wel eens fysiek in de zaal, of doen ze alles via Skype?

Straks blijkt DENK NEP, met een katvanger die 2 x 100.000 opstrijkt, en later de 2 x 80.000 euro wachtgeld.

Reageer
gravatar

Beide heren (met een migratie-achtergrond) worden regelmatig fysiek onderzocht. Op hun regelmatige vriendschapsreizen naar president Erdogan lopen zij regelmatig door de röntgenscanner op Schiphol. Ze zijn nog nimmer betrapt op het inwendig smokkelen van verdovende middelen. Dat is ook niet nodig want belangrijke zaken gaan -ongecontroleerd- per diplomatieke post. Of men reist (samen met Cor en Don) via Rotterdam Airport; daar is geen scanner aanwezig, alleen een bejaarde hasjhond.