Evolutie: vrouwen over 20 miljoen jaar geboren met aangegroeid fleece-dekentje

‘Het is onvermijdelijk’

Over 20 miljoen jaar worden vrouwen geboren met een aangegroeid fleece-dekentje over zich heen. Wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de evolutie die kant op gaat.

“Het is onvermijdelijk”, zegt geneticus Steve Jones. “Als een vrouw een fleece-dekentje heeft, heeft zij meer kans op warmte en comfort tijdens het kijken van een serie. Dat is een vorm van selectie die ertoe zal leiden dat vrouwen in de toekomst een aangeboren dekentje hebben. Het is namelijk niet efficiënt om een los dekentje te moeten pakken als je het toch altijd draagt.”

Een aangegroeid dekentje is bovendien een goed verdedigingsmechanisme, zegt Jones: “De man kan het dan namelijk niet afpakken. We hebben al aanwijzingen dat één hoekje van het dekentje los komt te zitten, zodat de man daar één voet onder kan plaatsen. Daarmee beschermt de vrouw zich in de toekomst tegen gezanik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat de geneticus het wetboek van Darwin er nog eens op na moet slaan. De evolutie bevoordeelt afwijkingen die meer voortplanting tot gevolg hebben. Series kijken onder een fleece dekentje vallen daar niet onder, in tegendeel, ik denk dat de man even bij de buurvrouw op bezoek gaat.

Reageer
gravatar

De evolutie van Darwin is ontkracht door nieuwe ontdekkingen in de wetenschap. Namelijk die van epigenetica. Die praten over dat bewustzijn je evolutie ontwikkeld.

gravatar

Sterker nog.
Volgens paleontologen had de vrouw vroeger een dekentje, maar is dat gaan wegscheren. Dat schijnt namelijk wél evolutionaire voordelen te hebben.

gravatar

Genetici kijken zélf te veel naar reeksen. In hun geval: DNA. Natuurlijk selecteren ook zij. Deze of gene tic: iedereen heeft een tic. Mijn selectie, als we dan toch aan het extrapoleren slaan: kinderen worden t.z.t. met een smartphone in de handpalm geboren. Kunnen ministers het ook niet meer verbieden. E-volutie.

Reageer
gravatar

Bij genoemde groepen worden kinderen verwekt via i.v.p. zodat bij de vaderlijke en moederlijke genenoverdracht ook gelijk alle soera’s uit de Koran in het embryo worden verweven. Bij moslims die -met een jihad-opdracht- naar Europa migreren, wordt gelijk en maxi-dosis Taqqiya toegevoegd

gravatar

Zullen autochtonen nog racistischer worden over zoveel jaar of heeft de hele wereld dan hetzelfde kleurtje?

gravatar

Erratum: hierboven vermeldde ik abusievelijk dat kinderen (van naar West-Europa migrerende volgers van de enig ware godsdienst) via i.v.p. zouden worden verwekt. Dat moet natuurlijk zijn: I.V.F.. Mét deze correctie springt mij tegelijkertijd een uiterst relevante en zeer actuele limerick uit de jaren ’50 te binnen:
Er was eens een man in Caïro
die stuurde zijn sperma per giro
Maar zijn Duitse vrouw in Kleef
(zwaar teleurgesteld) die schreef
Als je wilt procreëren, dan kom je maar hiero.

N.B. omwille van metrum, enjambement en rijm koos men hier enigszins geforceerd voor “Caïro”, immers Casablanca noch Istanboel rijmen op “giro” en “hiero”

gravatar

Een zwarte kous uit Mokum,
Had erge last van zijn scrotum,
Hij zei: “laat er IVF zijn,
Want aanraken doet te veel pijn”
Zo kwam hij toch aan Gods quotum

gravatar

Graag wil ik hier aanvullen dat er ook aanwijzingen zijn dat er permutaties van vrouwen zijn, die richting een snuggie evolueren.

Reageer