Nederlandse natuurkundige ontdekt opening in vuilniszak

Enorme euforie na minutenlang gefrutsel

Leonardo da Vinci was de eerste die het bestaan ervan suggereerde en Albert Einstein was er al dichtbij: de ontdekking van de opening in de vuilniszak. De Nederlandse natuurkundige Erik Verlinde lijkt nu het definitieve bewijs te hebben geleverd.

Verlinde ontdekte de opening bij toeval in zijn keuken, toen hij een nieuwe vuilniszak in zijn pedaalemmer wilde doen. “Het was een hoop ingewikkeld gefrutsel, excuus voor het vakjargon. Hier heb ik twaalf minuten lang naar toegewerkt. De euforie was dus enorm, dat kan ik je verzekeren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zwarte materie? Die bestaat sinds kort toch niet meer? Er is dus eindelijk een oplossing voor een niet-bestaand iets, kortweg: niets?

gravatar

Zuinig op zijn Erik,

Probeer er door dat gat niets in te stoppen, want het geeft zo’n viezigheid en het levert wederom een hoop ingewikkeld gefrutsel op om het er weer uit te krijgen. Daarbij verkopen ze bij de Blokker wegwerpprullenbakken.

Reageer