Deze dappere jongen kwam uit de meterkast

‘Onze John is geaard’

Gisteren was een belangrijke dag in het leven van John: hij kwam voor familie en vrienden uit de meterkast. “Ik ga heel bewust met energie om en controleer regelmatig mijn meterstand. Zo, nu weten jullie het. Ik schaam mij er niet voor. Dit is wie ik ben.”

Zijn ouders hadden al langer een vermoeden dat John vaak in de meterkast zat. Moeder Anja: “Toen hij nog thuis woonde, hoorden we hem regelmatig ‘s nachts stiekem de trap af sluipen. Dan zei ik tegen Henk: ‘volgens mij is onze John geaard’. Voor ons is dat geen probleem. Als hij maar gelukkig is, hè.”

John is opgelucht dat zijn geaardheid nu geen geheim meer is: “Ik kan nu in alle vrijheid mijn energieverbruik bijhouden. Morgen ga ik meteen weer de meterkast in!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Fuhrer kan ik Nuon van herzlich aanbevehlen. Drei mahl rahden wie voor uns vlekkeloos de Kampen van energie voorzag. Jawohl! Nuon!

gravatar

Alleen wat lullig dat je nou ook Hugo Boss niet noemt, Hitler’s trouwe leverancier van militaire uniformen die de Wehrmacht in Stalingrad en Koersk zo beeldig in de kou liet staan.

gravatar

de speld laat het niet toe om het met Arabische karakters op te schrijven:

baye alnnaft fi almamlakat alearabiat alssaeudia

gravatar

Precies, Salaam Aleikum, maar doe het dan ook gelijk ff in het Turks, anders laat je anderhalf miljoen Medelanders in het ongewisse en is Erdogan weer kwaad, op zijn Noordelijke Provinciën, zoals ooit Alva dat op ons was. We hebben hier nog geen zin in (en behoefte aan) “strafexpedities”. Voor je het weet gaat “DENK” zich weer buitenparlementair roeren.