Trump: ‘IS is zwak omdat ze gesticht zijn door Hillary’

‘Als ík IS gecreëerd had, waren ze nu veel sterker geweest’

Donald Trump vindt dat Hillary Clinton als grondlegger van IS verantwoordelijk is voor de verzwakte positie van de islamitische terreurgroep.

Eerder zei Trump dat Clinton IS gecreëerd heeft. Dit gegeven noemt hij nu de belangrijkste oorzaak voor het militaire verval van de organisatie: “Als je dan toch een terroristische beweging opzet, doe het dan goed. Als ík IS gecreërd had, waren ze nu veel sterker geweest. In de afgelopen jaren heb ik vele terreurgroepen gesticht en ze doen het allemaal fantastisch. Ze doen het fantastisch.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, maar die staat dan ook nog steeds stevig. Ik bedoel, loonkloof, glazen plafonds en het niet kunnen rijden van vrouwen…..Ach de schattige Trump ook, een goedaardig gezwel van totale onverschilligheid,