Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Sybrand Buma ‘uitermate vergenoegd’ met nieuwe pattas

‘Het verheugt me vooral dat deze boys niet knellen’

CDA-leider Sybrand van Haersma Buma komt stralend de fractievergadering binnen. Aan zijn voeten blinken twee felwitte Puma’s.

Buma had zich voorgenomen er zelf de aandacht niet op te vestigen, maar te wachten op een complimentje. Na binnenkomst kan hij zich echter niet inhouden: “Fractiegenoten, kijk eens wat voor kekke stappers ik dit weekeinde heb aangeschaft. Voortreffelijke pattas, al zeg ik het zelf.”

Buma constateert content dat Pieter Omtzigt met nauwelijks verholen jaloezie naar zijn modieuze schoeisel kijkt: “Ja, ik ben er uitermate vergenoegd mee. Het verheugt me vooral dat deze boys niet knellen. Zo kan ik tot in de late uurtjes swingen.”

“Ik ga stellig de blits maken bij de chicks.” Buma knipoogt monter naar Mona Keijzer. Haar nerveuze glimlach bevestigt wat hij al vermoedde: deze pattas maken hem da bom.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat wordt de lezer nu dan toch op de mouw geSpeld? Er wordt ons weer eens een flinke poets gebakken. Schoenpoets deze maal. Wat een mal gezelschap toch op die redactie. Het zal er aangenaam vertoeven zijn.

Reageer
gravatar

Stelletje zeikerds hiero. Dit is gewoon zijn manier om uit de kast te komen. elke homo heeft het grondwettelijk recht het op zijn/haar manier te doen. Sieb heeft na overleg met zijn Eugene besloten om het te doen met pattas en schoudertas. Homofobe speldenaren doen daar moeilijk over.

Reageer
gravatar

Een opmerking dus.

Een gewoon leven als homo, lesbo of Hero welke op een nivo leven beleven, dat maakt jouw opmerking overbodig.

gravatar

Doet denken aan Gert van ‘t Hof bij Nieuwsuur.

Staat er ook altijd bij met dat soort best wel tsjille studentikoze uitdossingen . Gimpen onder spijkerbroek, onder jasje. Dat werk.

Misschien hoopt hij dat de camera boven de middel blijft. Of juist niet?

Reageer
gravatar

De vorige 4 reacties dekken de lading niet.
Wat echt de lading dekt is hetgene er al eerder niet kloptte. Namelijk dat het om je heen schoppen hout moet snijden.
Daarom als echte uit het Uur(zuur) opgestanne tegengewicht, “Schoenen door klompen komen als leerloze hompen”.

Reageer
gravatar

Weet je ‘t zeker? Ik zie namelijk Jandino Desperaat ook al met witte gympen lopen. Wat DENK betreft, onderschat ze vooral niet, er is juist gisteren nog een Alkmaars gemeenteraadslid getransfereerd naar DENK, dankzij bemiddeling van coach Erdogan, ene Mohammed Kesting een hybride Moslim als het ware..