Partij 18+ wil meer geld voor volwassenen

'Het geld moet naar de mensen die het land actief hebben opgebouwd'

De partij 18+ heeft haar verkiezingsprogramma bekendgemaakt. Het belangrijkste speerpunt: meer geld naar volwassenen, minder naar kinderen.

“Het geld moet naar de mensen die het land actief hebben opgebouwd,” licht partijleider Daniëlle Verwey (27) de plannen toe. “Wij dus, de 18-plussers. Denk er maar eens over na: wie zijn de dokters, de leraren, de kiesgerechtigden, de brandweerlieden? Inderdaad, 18-plussers. Wie zijn de mensen die ons land hebben gemaakt tot wat het is? De staatslieden, de handelsreizigers maar ook de winkeliers en de loodgieters niet te vergeten? Al-le-maal boven de achttien. Behalve Ralph Mackenbach. Of is die inmiddels ook volwassen?”

Verwey denkt met haar partij een enorme groep kiezers aan te spreken. “Wij vertegenwoordigen de belangen van iedereen boven de 18. Wij mikken op 150 zetels in maart.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Danielle Verwey mikt op 150 zetels: dat betekent dat zij alle eenmans- en tweemansfracties individueel moet gaan benaderen en bewerken. Ik ga er vanuit dat het dit wicht niet lukt alle politiek ingezetelden te overtuigen. Voor Henk Krol moet zij een jonge homo en zeker wel 3 pensioenpotjes meenemen en voor DENK een drietal exemplaren van de Koran en minimaal 144 maagden (én voor alle zekerheid ook nog 72 voor Erdogan).

gravatar

Waar blijft het Speld-artikel over de uitspraak van Mark Rutte: “stop met onzin over de MH17” ? Wat moeten wij daaruit afleiden ? Meer dan deze voorzet geef ik toch niet.

Reageer
gravatar

Wat een arrogantie van die Daniëlle (27).
Ze hebben niks gedaan. Beetje blowen, lekker reizen met Ov-jaarkaart, low level master. Nee, het geld moet nu naar onze partij 84+, die tenslotte demografisch binnen afzienbare tijd de grootste zal zijn. Wij hebben er krom voor gelegen. Nu eindelijk geld voor meer orgaantransplantaties, huishoudrobots en zelfsturende auto’s voor deze achtergestelde doelgroep!

Reageer