Donald Trump: ‘Dit is Ronald Trump, mijn kwaadaardige tweelingbroer’

Schokkende onthulling in presidentscampagne

“Komt de man op deze foto je bekend voor? Dat kan kloppen. Dit is Ronald Trump, mijn kwaadaardige tweelingbroer.” aldus Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. Hij distantieerde zich direct van zijn snode broer, die enkel op de foto te zien was.

“Deze man heeft een gitzwarte ziel”, aldus Donald. “Hij wil prikkeldraad vastmaken aan de muur op de grens met Mexico. Hij vindt dat er in Amerika én in Canada geen plaats is voor moslims. En hij hint erop dat niet alleen Hillary Clinton, maar ook haar running mate moet worden doodgeschoten. Pas op Amerika, vergis je niet. Hij is echt levensgevaarlijk. Hillary zou hem nooit in toom kunnen houden.”

Volgens Donald had zijn broer Ronald hem gisteren nog geadviseerd om in Mexico zijn deportatieplannen te onthullen. Gelukkig had Donald, de goede helft van de twee, de plannetjes van zijn broer op tijd door. “Mijn snoeiharde immigratieplannen in Mexico bespreken zou politieke zelfmoord zijn. Ronald probeert al een tijdje m’n verkiezingsplannen te dwarsbomen. Een keer probeerde hij stiekem een extra racistische hashtag aan een tweet toe te voegen. Zelfs voor familie heeft hij geen enkel respect. Hij knijpt zijn dochter altijd twee keer in de billen. Niet normaal.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat u zegt Agent,

Toen Joseph destijds vol overtuiging tegen John Kennedy ‘I fok horses’ zei, was het zijn broer die de zaken op de familiemanege van de Lunsens waarnam.

gravatar

Fijn Corrie dat je reageert. Ik had niet anders verwacht. Hoe gaat het trouwens met je? Fijn dat we elkaar morgenmiddag weer treffen in de duinen. Waar precies zal ik niet vertellen, anders weten anderen ook dat je maar wat graag lekker geilt met een moslim. Dag lieverd! XXX

Je SAMIR

gravatar

Hè, alla akbar!!
Alweer te vroeg klaargekomen!

Ik kan ook nooit wachten 🙁

Ander keertje afspreken?
Alstjeblieft…

Je samirtje