Hinderlijke westerse vrijheden staan boerkiniverbod in de weg

Tegenslag voor bewakers van vrije westerse cultuur

Een flinke tegenslag voor de bewakers van de vrije westerse cultuur: een stuitend onafhankelijke rechter heeft het boerkiniverbod in Frankrijk van tafel geveegd. Een aantal irritante westerse vrijheden blijken het verbod te verhinderen.

Marine Le Pen, partijleider van het extreemrechtse Front National is woedend: “Westerse verworvenheden als de rechtsstaat en de individuele vrijheid mogen kledingvoorschriften en verboden nooit in de weg staan. Als we de islam niet inperken, raken we straks onze westerse verworvenheden kwijt. Dan dreigt een samenleving zonder vrijheid en recht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad is het een flinke tegenslag. Als bewaker van de vrije westerse cultuur had ik graag gezien dat het boerkini-verbod ook navolging is Nederland kreeg.

De term ‘onafhankelijke rechter’ kun je beter vervangen door ‘politiek correcte rechter’. Zo’n politiek correcte rechter heeft in Nederland ook geprobeerd – bewaker van onze westerse cultuur – meneer Wilders van de PVV te veroordelen.

Gelukkig stak mr Moszkowicz daar een stokje voor.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ik had juist begrepen dat er een stokje voor mr. Moszkowicz was gestoken. Als hij voor het gerechtsgebouw staat, mag hij voortaan doorlopen.

gravatar

Idd, onze Westerse beginselen schrijven ongelimiteerde aanpassing voor aan wat onze olieboeren en hun Turkse vrienden aan ons voorleggen. De Turkse export naar Nederland bestaat thans grotendeels uit (klik)Turken, Grijze Wolven en nu dan ook Boerkini’s. Om de schaarse ruimte zo eerlijk mogelijk te verdelen zijn stranden met W.O. II-monumenten (Atlantik-wal met tankvallen, bunkers e.d.) tot speciale zones verklaard waarop uitsluitend boerkini’s mogen worden opgetrokken. Die zone’s heten Boerkina Vastzo’s; ze zijn uitsluitend toegankelijk voor wettelijk goedgekeurde moslima’s). Om het beheer van deze stranden te centraliseren en de collectieve overstap van Nederland naar de sharia geolied te regelen, heeft Saoedi-Arabië in Rotterdam als hoofdkantoor een mega-complex aangeschaft met werkgelegenheid voor -in eerste instantie- 543 imams, dus incl. gezinshereniging hooguit zo’n 5.963 mensen. Deze voorhoede gaat kwartier-maken voor een mobiele brigade geharde anti-Gülen strijders die landelijk alle Gülenscholen gaat sluiten en hun aanhang gaat huisvesten in het voormalige Feyenoord-stadion. Qatar sponsort de bouw van een nieuw F-stadion dat inclusief minaretten zo’n 325 meter hoog zal worden en aldus de Kop van Zuid (letterlijk) in de schaduw zal stellen.

gravatar

Tja, interpretatie en de paradox van de vrijheid om te onderdrukken. Welke verworvenheid is een verdorvenheid en mag u zich uitspreken tegen de vrijheid van meningsuiting?

Al die vragen, al die emoties…

Reageer
gravatar

Ik vind het gewoon niet kunnen. Als je in onze westerse landen komt wonen dan pas je je aan anders terug naar land van herkomst. Ik vind zowiezo dat de islam niet thuis hoort in orze cultuur.

Reageer
gravatar

Is dat een soort sadomasochisme om een boerkini (of erger) ‘zelf te willen’?

Of een vorm van het Stockholm-syndroom?

Of vergelijkbaar met de ‘vrijwillig’ getekende en voorgelezen verklaring door de bont en blauw geslagen dissident of gegijzelde? (Zie: Turkije, Rusland, Noord-Korea, Nigeria, ..)

Reageer
gravatar

Het trieste van de westerse cultuur is dat men aanneemt dat de politieke en religieuze autoriteiten de waarheid spreken, wat in andere, specifiek islamitische culturen, niet het geval is; waar specifiek op religieus terrein de grootste religieuze volksmenner en schreeuwlelijk, die zijn eigen bevolking zwaar met leugens heeft gehersenspoeld, tot zeer kwalijke, in het Westen geaccepteerde excessen heeft geleid. Neem b.v. de boerka welk gepropageerd word als een noodzakelijk middel ter bescherming van de vrouwelijke moraal, wat nergens in de Koran zo beschreven is, waar voor vrouwen zowel als voor mannen geadviseerd wordt om je naar de plaatselijke omstandigheden te kleden. In woestijn gebieden is het duidelijk raadzaam om al je lichaamsdelen zo goed mogelijk te bedekken waar, in tegenstelling tot het mooi gladgeslepen strand-zand een vleugje wind iemand i.v.met het scherpe woestijn-zand heel erg onaangenaam kan worden gezandstraald, Evenals de controverse tussen de z.g.n. Joden (Joodse Israëliërs) en Palestijnen waarbij de onverklaarbare en historisch ongefundeerde haat tussen die bevolkings- groepen op niets in de Koran is gefundeerd waar noch de Palestijnen noch Jeruzalem wordt genoemd en zelf hoofdstuk (Sura) 27 zegt dat het land Israel aan de joden toebehoort en een ieder die dit wegneemt vervloekt moet worden. Maar ja, Noch de westerse autoriteiten noch de pers zal deze gegevens naar voren brengen, want aan vrede verdient niemand en oorlog brengt, zeker de westerse machten, zoveel geld in het laatje, dat men de slachtoffers van die politiek, dus de gewone man, maar voor lief neemt. Hoe lossen we dit nu op? Zou de revolutionaire mentaliteit zoals door Voltaire en tijdgenoten gepropageerd, met een guillotine als toetje, niet een oplossing kunnen zijn, waarbij dan het punt van het vloeien van bloed daarbij natuurlijk kant noch wal raakt aangezien niet reageren veel meer bloed doet vloeien, en mogelijk dat van ons zelf, onze familie en vrienden en nog veel meer onschuldigen?.

Reageer