Bron Flickr Partij van de Arbeid CC BY

Dit is het nieuwe uittenue van de PvdA

Wat vind jij?

Na mauve en asgrauw debatteert de PvdA het komende jaar in het felgroen, dat heeft de Partij van de Arbeid vandaag bekendgemaakt. Waar het thuistenue met de traditionele rode stropdas hetzelfde is als de voorgaande seizoenen, behoudt ook het uittenue met de roos op de rechterborst een ‘herkenbare sociale identiteit’. Partijvoorzitter Hans Spekman noemt het nieuwe uittenue ‘fris’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeker. Zo is het de vraag in hoeverre dit tenue gaat conflicteren met het thuistenue van Jesse Klaver. Spannend.

gravatar

“… met Samson op de rug gedrukt”. Door wie werd Samson op de rug gedrukt? Door Delilah? Waarom? Als gevolg van (haar) hoge libido? In dat geval is Samson wel een paar weken uit de roulatie en kan Abu Taleb zich zonder gewetensbezwaren kandidaat stellen voor het lijsttrekkerschap van de Partij van de Armzaligen.

gravatar

Gelieve met twee woorden te spreken, bijvoorbeeld “Nee toch?” of “Bah, nee!” – de leestekenselectie is overigens vrij, mits grammaticaal verantwoord.

Overigens geinig om dhr. Spekman het woord ‘fris’ te horen gebruiken!

gravatar

Erratum: het rechts getoonde uitgaanstenu is niet dat van de officiële PvdA-top, maar het carnavalskostuum van Prins Ludovicus d’n Eerste van de hoofdstedelijke carnavalsvereniging afdeling Grachtengordel. Dit moest even worden gezegd. Alaaf en Houdoe.

Reageer