EK-spaaractie bij de supermarkt: pluizige NSBeesjes

Juichen voor de vijand met landverraderwuppies

Bij Albert Heijn kan in de laatste weken van het EK gespaard worden voor speciale landverraderwuppies. Bij aankoop van €40,45 aan boodschappen krijgen klanten een schattig NSBeesje. De pluizige beestjes zijn zwart, rood en geel, de kleuren van onze buurlanden die wél meedoen aan het EK.

Volgens een woordvoerder voorziet de actie in de behoefte om je vaderland te schande te maken door een beetje voor een ander land te gaan lopen juichen: “Veel klanten willen tijdens het EK solidair zijn met onze vijanden. Met de schattige buitenlanderpluisjes wordt het extra gezellig om je oranje ziel aan de duivel te verkopen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik ergens een hekel aan heb zijn het mensen die voor een ander land zijn tijdens EK´s/WK´s. Laatst zei een vriend van mijn: ´´Ik ben echt voor Spanje, want Madrid is echt een mooie stad´´ Waargebeurd verhaal dit, laat het je niet overkomen!

Reageer
gravatar

Ik denk dat Appie niet helemaal begrijpt dat de Oranjeklanten op deze manier Duitsland in proberen te lijven… Jammer wel dat de kruidenier niet voorziet in NSBelgjes…

Reageer
gravatar

Eigenlijk ben ik voor Noord-Korea maar die kwalificeerden zich niet voor dit toernooi. Door de fantastische actie van Albert Heijn ben ik nu helemaal voor Duitsland. Ik hoop dat Nederland nooit meer mag meedoen.

Reageer
gravatar

Voor België geldt vooral nabuurschap met een beetje rivaliteit en voor Duitsland veel rivaliteit en eigenlijk geen nabuurschap. Hadden ze ons WK in 1974 maar niet moeten inpikken.

Reageer
gravatar

Wat mij betreft komt er een finale Wales – IJsland, dus ik wil WA-pppetjes en iets nazistisch dat met een IJ begint, maar waar ik zo niet op kan komen.

Reageer