Bron YT - Fox News

Uitspraken van Trump nemen afstand van Trump

‘Mexicanen zijn verkrachters’ haalt uit naar presidentskandidaat

Steeds meer uitspraken van Donald Trump nemen afstand van Donald Trump. Gisteren maakte ‘Mexicanen zijn verkrachters’ bekend dat hij de Republikeinse presidentskandidaat niet langer steunt.

De groepsbelediging vindt dat Trump te ver is gegaan in zijn uitspraken over moslims, na de aanslag in Orlando. Ook de uitspraken over moslims, na de aanslag in Orlando, hebben zich inmiddels gedistantieerd van Trump.

‘Mexicanen zijn verkrachters’ is niet de eerste uitspraak van Trump die Trump openlijk de rug toekeert. Eerder lieten ‘Vrouwen moet je als vuil behandelen’ en ‘Vrouwen die abortus plegen, moeten worden gestraft’ al weten geen steun meer te geven aan de Republikein, uit onvrede met de harde toon van zijn campagne. Ook ‘We moeten de olie bombarderen’ heeft de banden met Trump verbroken: “Ik heb vooral moeite met zijn immigratiestandpunt”, aldus de drogredenering.

Trump heeft nog zeventien uitlatingen die hem openlijk steunen. Eén van hen is ‘Rosie O’Donell is een vet varken’: “Dit land heeft behoefte aan een leider die van zich kan afbijten. Het feit dat hij mij durft uit te spreken, geeft aan dat hij niet over zich heen laat lopen.” ‘Rosie O’Donell is een vet varken’ krijgt bijval van ‘John Kerry is een baby’: “Donald is iemand die niet wegloopt voor de feiten. Iedereen denkt me, maar hij zegt me.”

Donald Trump heeft geen goed woord over voor de uitlatingen die zich tegen hem hebben gekeerd: “Deze uitspraken zijn laf, dom en schadelijk voor het imago van ons land.” Kort na Trumps reactie sprak ‘Deze uitspraken zijn laf, dom en schadelijk voor het imago van ons land’, zijn steun uit voor Hillary Clinton.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar de uitspraken leven verder een eigen leven?
Is dat dan geen probleem?
Hechten ze zich dan aan willekeurige mensen?
Vragen-vragen-vragen…

Reageer
gravatar

Vooral ook die laatste zin slaat de spijker op zijn Hillarisch kop 😉 LOL…..dat wordt nog een paar maanden feest met onze Donald J. Trump straks als president of the USA! Of Hillary het lachend overleeft…zucht…denk het niet…als er alsnog wat wordt gevonden via WikiLeaks…hahaha crooked who?

Jordan Kaplan National Finance Director Democratic National Committee (202) 488-5002 (o) | (312) 339-0224 (c) [email protected]

Reageer