Menzis: ‘Klant, wat ben je mooi als je je premie betaalt’

De nieuwe commercial van Menzis: ‘Klant, wat ben je mooi als je je premie betaalt.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In verband met de stijgende ziektekosten heb ik besloten om niet meer ziek te worden.
Zo ben ik ook bezig om mijn abonnement bij de belasting op te zeggen, alleen zijn ze het hier niet mee eens.

Reageer
gravatar

De ware schoonheid zit van binnen, zegt het, hier zo passend ingesproken, spreekwoord. Waarschijnlijk geïnspireerd door de D66’er Roger van Boxtel die tot juli dit jaar de bezielend leider was van directieteam Menzis. De man ook die onbaatzuchtig zijn gehele jaarsalaris én bonussen ter beschikking stelde aan de medemensen in zijn gezin. “Klant, wat ben je mooi …de klos” met ‘n polis van Menzis’ wij keren u(w) binnenste buiten, dat doet Edith Schippers, wijzelf of ons Incassobureau.

Reageer
gravatar

Zeg Jordie, jouw reeks grootmeestertitels is drie keer zo groot als jouw bijdrage; vanwaar dit soort theatrale exhibitionisme? Minderwaardigheidscomplex of een speelse KKK-bui? En dat “Lavey666” gedoe, geleend uit de Satan’s bijbel van Anton Szandor LaVey? Bijzondere hobby wel..