David wordt tweede bij huwelijksaanzoek

Leo uit Hellevoetsluis troeft aimabele Rotterdammer af

Het was nét niet voor David (32). De Rotterdammer werd deze week tweede bij een huwelijksaanzoek. Diana (27) verkoos uiteindelijk de 31-jarige Leo uit Hellevoetsluis boven de aimabele David.

Diana zegt dat haar keuze voor Leo er eentje was op basis van haar verstand. “Ik heb al zes jaar een relatie met hem, terwijl David zomaar voor de deur stond met z’n huwelijksaanzoek. Ik ken hem niet. In zo’n geval ga je alle voors en tegens tegen elkaar afwegen en kies je toch voor degene die je al kent.”

David baalt van de beslissing van Diana, maar respecteert haar keuze. “Het is eeuwig zonde. Toen ik aanbelde en mijn huwelijksaanzoek deed, voelde ik meteen een klik. Jammer dat ze kiest voor de veiligheid van zo’n Leo die ze al kent. Je moet het accepteren en een plekje geven. Tweede worden is ook eervol.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat Diana Davids gevoelens probeert te beschermen. Bij het bespreken van de kandidaten kwam hij in werkelijkheid pas op plaats 8 of zo – met “mijn hele leven vrijgezel blijven” op 5.

Reageer
gravatar

Heerlijk al die cliches 🙂

Je-je-je-geleuter, ‘toch’, ‘klik’, ‘plekje geven’ , …

Vaak een sterk element van jullie absurditeiten.

Reageer
gravatar

“Wat is dit voor onzin? ” @Sander

Beste Sander, zoek eens op wat ‘absurde humor’ betekent, voordat je hier meer berichten gaat lezen.

Geldt trouwens voor wel meer mensen.

Reageer
gravatar

Diana wist op dat moment nog niet dat David multimiljonair is. Niet dat dit belangrijk voor haar is, ‘geld speelt geen rol’. Het ligt ook niet daaraan dat zij een herkansing heeft uitgeschreven waaraan Leo niet mee mag doen.

Reageer
gravatar

Tja, de moeder van Jan Smit had ook al dit soort ‘onthullingen’ over ont-vreemdingen’ toen Jolanthe met veel Kabaal bij Janneman vertrokken was. Met name die gastendoekjes kwamen hard aan, vooral in Volendam. .

gravatar

David kan altijd nog in Turkije gaan voetballen. Dit land biedt aan spelers in hun nadagen een ruimbetaald asiel en vrij uitzicht over de Bosporus. Spelersvrouwen zijn voor de duur van de contractperiode vrijgesteld van het dragen van hoofddoekjes. De in die periode geboren spelerskinderen krijgen automatisch óók de Turkse nationaliteit: dus ook twee paspoorten. Altijd makkelijk als ze later een keer naar Syrië willen.

Reageer