‘Joden en CIA zitten achter complottheorieën’

Onderzoeker vindt onweerlegbaar bewijs

Vrijwel alle gangbare complottheorieën zijn het werk van de joodse lobby en de Amerikaanse veiligheidsdienst CIA. Dat concludeert Sander Wieringa, die de afgelopen jaren onderzoek deed naar samenzweringstheorieën.

“Het bewijs is overweldigend en onweerlegbaar”, meent Wieringa. “Of het nu gaat om 9/11, de moord op Kennedy of de maanlanding: steevast werden er vrijwel meteen complottheorieën de wereld in geholpen. Wie hadden daar belang bij? Juist, de joden en de CIA.”

Wieringa noemt als voorbeeld de aanslagen van 11 september. “Al snel deed de theorie de ronde dat de Amerikaanse regering daar zelf achter zat. Verstandige mensen nemen een complottheorie niet serieus, dus het gevolg was dat de regering extra steun kreeg. Precies wat de CIA wilde. Daarmee leidden ze mooi de aandacht af van wat er werkelijk aan de hand was: dat de regering het land niet voor zo’n aanslag had weten te behoeden.”

Volgens critici zijn de conclusies van Wieringa eenvoudig te weerleggen. Hoogleraar psychologie Suzanne Mantel: “Complottheorieën komen voort uit de menselijke drang om mysterieuze gebeurtenissen te verklaren. Daar zit geen wijdverbreid immoreel netwerk achter. Bovendien is op internet vaak gemakkelijk te herleiden waar de theorie vandaan komt.”

“Ja, natuurlijk zegt ze dat”, repliceert Wieringa. “Het is zo doorzichtig. De joden laten een wetenschapper met zogenaamd bewijs komen om via media de massa te overtuigen. Maar dat bewijs is allemaal gemanipuleerd door de CIA. De koele feiten liegen niet.”

Wieringa houdt er rekening mee dat hij in gevaar is nu hij de waarheid achter de samenzweringstheorieën heeft onthuld: “Wie er tegenin gaat, verdwijnt spoorloos. Heb je ooit een politicus in het openbaar afstand horen nemen van een complottheorie? Natuurlijk niet. Zij kijken wel uit. De Mossad is overal.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

New York Times journalist en Pullitzer Prize winnaar Tim Weiner zei dat onder Eisenhower 170 grote geheime CIA operaties plaatsvonden in 8 jaar tijd. Onder JFK waren het er 163 in minder dan drie jaar.Dit is een hele kleine bloemlezing van een paar ordinaire praktijken van de CIA in de jaren vijftig en begin zestig. Dan heb ik het nog niet over de FBI van J. Edgar Hoover, een roemruchte spionnen-club, of de CIA onder Kissinger, of de praktijken van andere geheime diensten in de wereld, die natuurlijk precies hetzelfde deden.Laten we ook niet vergeten dat zelfs de president John F. Kennedy, niet lang voor de moord op zijn persoon, de wereld waarschuwde voor een WERELDWIJD COMPLOT van manipulatie, onderdrukking en uitbuiting…

Reageer
gravatar

Dat mens links op de foto rijdt gerust door alle politiefuiken.

Haar naam is X2. X1 was veel mooier maar ze heeft iemand de kop ingeslagen om redenen die we haar niet aangeleerd hadden. Daarover wordt onderzoek gedaan maar we dachten als we X2 gewoon ZO LELIJK maken dat ze niet jaloers kan worden gaan we alvast een stuk opschieten.

X3 is veelbelovend. Ze zegt soms nog steeds dingen gelijk tijdens de seks : je moet zien dat je niet dood valt wat je hartslag is veel te hoog voor iemand van jouw leeftijd. Je kunt beter in het bos gaan wandelen.

Het blijft moeilijk om haar aan papieren te helpen. Ze kan urenlang op haar kop staan en terwijl heelder stukken uit het oude testament citeren. Onder anderen. Precies daardoor raakt ze niet aan papieren.

X4 zal de eerste zijn die GEWOON OM HAAR PAPIEREN GAAT. Sommigen gaan KRIMINELE robotten op de markt proberen te brengen. Net zo handig. X4 is anticrimineel ingesteld. X4 kan ‘gefoezel’ herkennen. Niet iedereen gaat X4 in huis halen.

Echt waar

Reageer
gravatar

Dat Volkert Van Der Graaf straks gewoon weer rondloopt was voorspelbaar. Wellicht gaan ze die onder een andere ID en met een dikke uitkering ergens ‘parkeren’. Of dat gaat lukken valt zwaar te betwijfelen.

Wie is die kerel eigenlijk? Volgens mij kweken ze dat ergens. Heel erg lang gaat die na zijn vrijlating niet meer leven. Niet omdat er iemand wraak wil nemen om Pim Fortuyn. Maar omdat hij onbruikbaar is geworden. En anyhow in de kijker zal gaan lopen van papparazzi en andere nieuwsgierigen.

Misschien verklaren ze hem voor volslagen zot’, geven hem een bijbehorende uitkering en zetten ze hem gewoon de grens over. Vroeger deden ze dat gewoon maar het hielp niks.

Al had je onlangs nog de ‘valiesmoord’. Enkele criminelen hadden een andere crimineel om zeep geholpen en in een valies verstopt en gewoon 100 meter over de grens gezet. Een toevallige voorbijganger verschoot zich een hoed en alras kwamen ze er achter dat de valieskerel geen 20 uur daarvoor nog vrolijk in Amsterdam rondliep. Er was daar niks mis mee.

Daarna is er iets gebeurd waarover de plietsie in het duister tast. Met name HOE KREGEN ZE DEZE BOOMLANGE KEREL IN EEN VALIES?
En waarom deden ze die moeite? En waarom gingen ze hem dan nét over de grens zetten. Allez die valies. Wellicht leefde die kerel nog toen ze hem in die tas stopten.

Naar het schijnt zijn ze er 2 dagen mee bezig geweest om hem enigszins terug recht te krijgen.

.

Reageer
gravatar

Wellicht kan de eminente Bert Bokhoven zijn licht eens laten schijnen over het verschijnsel dat hier zo weinig reacties zijn?

Er zijn recentelijk een aantal items verschenen die de woede opwekten van slecht lezenden, kwalijke fatsoensrakkers en mensen met een blinde vlek voor humor en satire. Dit leverde naast hilarische reacties ook een groot aantal reacties op.

En juist op dit enigszins beladen onderwerp blijft het stil?
Is men murw? Is het de korte aandachtsspanne van de twitteraar en facebooker?
Bokhoven, wat is uw gedachte?

Reageer
gravatar

Het zijn niet altijd de joden, hoor!

Ik zal u een paar feiten voorleggen, zonder hieraan ook maar enige conclusie te verbinden:

Feit 1: Pim Fortuyn was de eerste republikein in Nederland sinds de tijd van de gebroeders De Wit die kans maakte aanzienlijke politieke macht te verwerven.

Feit 2: De gebroeders De Wit alsmede onze meest doorgewinterde republikein Johan van Oldenbarneveldt zijn op onfortuinlijke wijze aan hun eind gekomen.

Feit 3: De gebroeders De Wit kwamen aan hun eind omdat stadhouder Willem III niet tussenbeide wilde komen toen het gepeupel hen wilde lynchen. Johan van Oldenbarneveldt kwam op aanstichten van Prins Maurits op het schavot terecht.

Feit 4: Het is niet bekend wie Volkert van der G. heeft opgejut tegen Pim Fortuyn. Evenmin is bekend wie hem het wapen heeft geleverd waarmee hij Fortuyn vermoordde.

Feit 5: Uit de zaak Edwin de Roy van Zuydewijn is bekend dat bepaalde leden van de koninklijke familie directe toegang tot de A.I.V.D. hebben of hadden.

Reageer
gravatar

Staat die splintergroepering die zorgt voor reclames op sites zodat je moet betalen om een reclamevrije site te zien te krijgen er ook bij? En de afsplitsing die op de meest erge momenten op SBS6, Vejonica en de RTL-en de film afbreekt voor reclame?
Ik kan niet inloggen daar namelijk.

gravatar

Deze lijkt wel op wat je bedoelt:
Het Silberstein-Heidelswartz initiatief houdt zich bezig met het opkopen van bannerplaatsen op fok en ze dan te vullen met popupbanners liefst met audioeffecten.

gravatar

Deze niet, maar ik vond hem wel leuk:
“Dit is Sarah Miriam Lieblinger, erelid van de escalatoria-beweging, die in warenhuizen, stations en andere openbare plekken voor je gaan staan op de roltrap als je haast hebt, zodat je er niet langskan. Sarah is tot erelid uitgeroepen omdat ze afgelopen maand 15 kilo is aangekomen en daardoor de nieuwe typen bredere roltrappen, te vinden op grotere stations, kan blokkeren.”
Vooral dat erelid!

gravatar

Verdomd:
Dit is Jozef Mogath. Jozef Mogath is lid van de Frisia-groep. De Frisia groept heeft veel infiltranten in de nederlandse televisie wereld. Deze mensen zorgen ervoor dat precies tijdens de climax van de film een reclame blok begint. De Frisia groep staat vooral bekend om hun, door iedereen gehate, Frisia reclames

Met een foto van een vol bureau zonder persoon. Alleen een hand die een muis vasthoudt.
http://forum.fok.nl/topic/781410/7/20

gravatar

En dan, zo toont ons de plaat, bedenkt de man het complot en mag de vrouw het opschrijven wijlerwijs hij zijn valse woorden smeedt en haar notities corrigeert tot bloeiende spinsels onder ook uw schedeldak.
‘t Zal geen toeval zijn dat De Speld, sinds niet nader te noemen datum in handen van een omvangrijke internationale splintergroepering, dit soort praatjes en plaatjes aan haar goedgelovige lezersgroep gaat beginnen voor te schotelen.

Reageer
gravatar

Het is nu eenmaal een feit dat in specifieke situaties mensen willen spelen en als ze begonnen zijn willen er meer mensen meedoen en dan gaat op een gegeven moment het spel zover dat het teveel tijd in beslag neemt, voor anderen die op hulp wachten. In een dergelijk geval moet je dan de knoop doorhakken en ze laten ophouden met spelen of een andere insteek nemen. Vertraging gaat ten kostte van anderen, er wordt te veel gespeeld met mensen die het beste met iedereen voor hebben, vertraging is dodelijk.voor anderen en dan ontstaat er passieve schuld.Dat is de schuld van mensen die alles als onzin willen af doen en daar allerlei termen voor verzinnen, dan weer alles als eerste willen weten en zo inlichtingendiensten in de war brengen, die vervolgens weer alarm slaat om helemaal niets, dat is het complot de wetenschappelijke en maatschappelijke elite, wil teveel weten en alles in de hand houden.
Het complot is altijd tegen de mensen die alles beter weten en dat vinden ze niet eerlijk, want zij hebben er voor geleerd, zijn er voor gekozen, zijn rijk et cetera. Het is een volkomen onzichtbaar complot.

Reageer
gravatar

Ik las net dat er een onderzoeker met de naam Wieringa verdwenen lijkt te zijn. Spoorloos. Ook is net op Schiphol een toestel opgestegen met naar alle waarschijnlijkheid bestemming Tel Aviv. Zou het dan toch waar zijn en geen zelfbedachte complottheorie?

Reageer
gravatar

Dit was een reactie op #3:

Zoals een joodse kennis me vertelde: we hebben in Europa sinds die tijd bijna geen oorlog meer gehad (alleen Joego-Slavië nog). In het Midden-Oosten des te meer.
Duidelijker bewijs kunnen we toch niet krijgen!

Reageer
gravatar

An impressive share, I just given this onto a coegallue who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post! November 1,…

gravatar

Beste Geert,

Dat staat onder ingewijden – zoals ik – bekend als het Grote, Geheime Thee-Complot.
Als ik jou was, zou ik bij het Kabinet aandringen op een absoluut thee-verbod in ons land.

gravatar

Jammer dat de ontdekker nog niet ontdekt heeft dat het allemaal gefinancierd wordt door Saoedische en Russische oliemiljardairs.

Reageer
gravatar

Een Joods complot gefinancierd door de Saudi’s, dat zou het complot van de laatste twee eeuwen zijn!!

gravatar

Dacht ik vorige week nog dat alles aan Albert Verlinde lag en zijn eeuwige roddel en complotideeën, moet ik daar deze week weer anders over denken. Erg vermoeiend!

Reageer
gravatar

“Suzanne Mantel: “Complottheorieën komen voort uit de menselijke drang om mysterieuze gebeurtenissen te verklaren. Daar zit geen wijdverbreid immoreel netwerk achter.”

Oh nee? en wat is de Rooms-katholieke kerk dan ?

Reageer
gravatar

De moeder van alle complottheorieën is toch wel dat een nierpatiënt die vanuit een grot in Afghanistan het Amerikaanse luchtruim weet plat te leggen bovendien over magische krachten beschikte om zelfs een derde gebouw (WTC 7) wat niet geraakt is door een vliegtuig toch in vrije val naar beneden te laten storten en tegelijkertijd en hoe schaamteloos kan iemand zijn een enorme hoeveelheid put opties heeft genomen op de twee vliegtuigmaatschappijen betrokken bij 9/11 Zoiets verzin je toch niet? kan dus ook alleen maar in een complottheorie

Reageer
gravatar

Rumsfeld en Cheney waren gisteravond nog op tv en die komen op mij over als integere, professionele mensen die hun vak verstaan.

gravatar

Gerard Cox is die dan Joods, dat is toch een ras-humorist van de bovenste plank??

gravatar

Limburg ligt dichter bij Israel, dat is zeker en ook heeft Job Cohen een tijd bij ons in ballingschap geleefd. Daarbij komt nog dat het Jiddisch van het Kerkraads afstamt. De kans is daarom groot dat dat misschien zo is.

gravatar

Samenzweringstheorieën worden bedacht om de mensheid van de waarheid af te leiden. Dus terwijl de alihoekjes staan te demonstreren tegen chemtrails, GMO’s, straling en zo voort kan de Illuminati rustig hun gang gaan en de wereld overnemen. Die hebben het dus lekker voor mekaar om ongestoord hun kwade plannen uit te voeren, dankzij de samenzweringstheorie. Handig toch?

Reageer
gravatar

Ik geloof niet in samenzweringstheorieën. Volgens mij worden die bedacht door mensen die met elkaar samenwerken om de burgers in de war te brengen

Reageer
gravatar

Ik heb juist gisteravond geleerd op History Channel dat er een oorlog tegen de bewoners van Mars heeft plaatsgevonden tussen 1913 en 1919. Er kwamen echte veteranen van deze oorlog aan het woord dus is het waar. Kan ook zijn dat History Channel een verzinsel is van een cynische groep aluhoedjes die al pissende op het graf van vele miljoenen slachtoffers van de echte oorlog tussen 1914-1918 kijkcijfers moeten genereren. Kan ook.

Reageer
gravatar

Dank Trendvolger, ik dacht: wat tocht het toch, maar dat zijn dus de gegevens die uit mijn computer worden gezogen.

Bant, wil je ajb je deuren en ramen dichtdoen en tochtstrippen aanbrengen?

gravatar

De Joden en de CIA zegt u? Wat een belachelijk onderzoek, iedereen weet dat de vrijmetselarij al jaren de dienst uitmaakt. Door het verspreiden van chemische stoffen via vliegtuigen, waarmee ze ons hun wil op kunnen leggen. Het wordt tijd dat die waarheid eens bekend wordt!

Reageer
gravatar

En verder is het natuurlijk heel verstandig om te geloven wat de televisie en het acht uur journaal je verteld dat je dient te geloven.

De CIA van zaken die niet door de beugel kunnen verdenken… Dat is maar vreemd. We zien immers dat de bankenelite en de geheime diensten het enorm goed met de gewone man voor hebben. Daarom opereren ze ook zo helder, transparant en democratisch.

Dit is wel een mooie documentaire daarover. Van veel ex-CIA en ex-NSA mensen die laten zien wat voor een fijne, vriendelijke edoch zo nu en dan wat onbegrepen clubs dat eigenlijk zijn. http://metanoia-films.org/counter-intelligence/

gravatar

En ik denk dat The Rothschilds vooral een boel te maken hebben met waarom de joden de schuld krijgen. Uiteraard is het altijd zinloos een hele groep te stigmatiseren vanwege het gedrag of in dit geval misschien wel het bancaire succes van een paar individuen maar deze familie is wel degelijk vrij succesvol en invloedrijk. Trek de naam maar eens door de wikipedia.

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/11/voor-iedereen-op-aarde-70-miljoen-als-rothschild-zijn-vermogen-deelt/

gravatar

hoe ging het ook al weer…..”wie een hond wil slaan, vindt altijd een stok” of zoiets?

Reageer