Cyrillisch alfabet versneld ingeѵурд їн Недерланд

Руᴛᴛe “Белангрїке їнѵеѕᴛерїнг їн Руѕѕїѕ-Недерландѕе ѕаменѵеркїнг


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Ik stel voor dat De Speld het voortouw neemt bij de invoering van het Cyrillische alfabet.

Я хотел бы предложить, чтобы De Speld берет на себя ведущую роль в деле внедрения кириллического алфавита.

• Reageer
gravatar

Wat een sukkel, die Rutte ! Hij is een kop groter dan Poetin en laat zich toch de cyrillische kaas van het nederlandse brood eten. De pot op met de Руѕѕїѕ-Недерландѕе ѕаменѵеркїнг.

• Reageer
gravatar

Bij mijn weten helemaal niets, Polleke, hij snort er nog lustig op los. En van ombouwen om hem op Russisch gas te laten lopen is natuurlijk geen sprake, zoiets doet men niet met erfgoed.

Overigens wel opvallend dat nu zijn grote liefde Thatcher dood is, hij -Rutte- gelijk weer aanhaakt bij een andere sterke man.
Het blijft tobben met die jongen.

gravatar

Поллек, Ик хеб лаатст ног еен тwеедехандс Солех гекочт ван Поетин. Маар дат wордт оок зwаар оверсчат хоор, зоьн Солех ван Поетин

gravatar

Er gaat weer iets verkeerd bij het plaatsen van reacties. De Russische maffia zal toch niet…?

Существует что-то неправильно, когда оставлять к ним комментарии. Русская мафия будет по-прежнему не…?

gravatar

Je hebt je huiswerk goed genoeg gedaan. De ‘ї’ komt niet voor in het Russisch cyrillisch alfabet, maar in het Oekraïens cyrillisch alfabet.

• Reageer
gravatar

Dank u wel, meneer Rutte, u bent een fijne kerel die inziet wat een eenvoudige koopman nodig heeft.

Ik heb jaren geleden voor een habbekrats twintigduizend Russische toetsenborden gekocht. Bij aankomst bleken ze een raar alfabet te hebben. Cyrillisch zei een vriend van mij die de mavo heeft afgemaakt. Onverkoopbaar dus. maar die fijne vent, Rutte, heeft mij volledig uit de brand geholpen.


wees er als een snelle hazewind bij
koop een Русская клавиатура van mij !!!!

• Reageer
gravatar

Это может в Нидерландах, под моим руководством этого никогда бы не произошло. Я говорю, горжусь Нидерланды! Собственный язык первым!

• Reageer
gravatar

Хорошо, что Россия находится в будущее. Написание нам адаптировать наши Кроме того, мы показываем нашу готовность в конечном счете к приложению. Путин Град на Северном море.

• Reageer
gravatar

Veel interessanter lijkt het mij de banden met Iran aan te halen. Onze vorstenhuizen onderhielden immer warme, vriendschappelijke banden. Nadat in Iran de stropdas verboden werd, was onze Prins Claus de eerste om spontaan de zijne af te doen en er publiekelijk afstand van te doen. Tel daarbij op, dat de Perzische keuken gerekend mag worden tot de meest verfijnde ter wereld, de schoonheid van Iraanse vrouwen zodanig is, dat onze toekomstige koningin daarbij vergeleken een log, lelijk monster is en IK denk, dat er redenen genoeg zijn om juist met Iran de banden aan te halen. Bovendien lijkt de rol van Ahmadinejad zo ongeveer te zijn uitgespeeld en zal daar dus iemand anders aan het stuur moeten komen. (Ik heb mijn stropdas al afgedaan!)

• Reageer
gravatar

Beste Bøs Showfør U bvergeet de Perzische tapijten te vermelden.
Ook een niet te versmaden fraai stukje handwerk. Of liggen die nog achter in de Bøs?

gravatar

Lieve schrijvers,

Willen jullie een beetje rustig aandoen met schrijven, want ik kan het niet zo snel opgezocht krijgen in mijn woordenboek R-N, vooral omdat ik de volgorde van het Cyrillisch alfabet nog niet ken.

Veel warme knuffels van Paulientje met de vlechtjes

x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn pappie zegt dat het in de huidige economische omstandigheden verstandiger is, dat de Russen op Chinese karakters overgaan.
Nou ja, het zal wel. Hij lult wel vaker.

• Reageer
gravatar

Met het invoeren van het sierilliese alfabet (A. Kerbouwer stamt nog uit de simplistiese tijd), wordt de markt geopend voor allerhande agrarische producten uit het voormalig Groot-Cyrillische rijk. Dat levert een bijkans oneerlijke vorm op van concurrentie op voor de huidige agrarische sector hier ter lande. Nu moet ik mij op mijn oude dag nog verdiepen in het verbouwen van Russische eieren en kaviaar? Nee dank u.

• Reageer
gravatar

Nou nou, google translate heeft hard gewerkt op het creëren van slecht lopende, niets betekenende Russische zinnetjes (tip: vertaal vanuit het Engels, daar heeft het machien meer ervaring mee en dat levert meestal iets beter leesbare tekst op. Succes niet gegarandeerd).
Понимаете, есть разница между введением кириллицы для написания голландского (для которого она не годится, но это другой вопрос) и введением русского языка!

• Reageer
gravatar

Gelukkig hebben ze het Cyrillische alfabet nog niet helemaal ingevoerd en mogen we nog steeds de Latijnse ‘s’ blijven gebruiken. Of wordt die ons ook nog afgepakt?

• Reageer
gravatar

Al dat gezeur ook over mensenrechten van die Nederlanders. Wij moeten er op zijn Russisch maar aan wennen dat het gaat om wie de sterkste is. De macht moet gewoon bij 1 sterke man als Poetin liggen en die bepaalt dan wel wat goed voor ons is. Nederland als Russische provincie dat is met onze technische kennis en de Russische olie- en gasvoorraden gewoon een win/win oplossing voor Europa. Onze beide vlaggen zijn ten slotte ook ‘wit-rood-blauw van kleur. Het nieuw ‘out-of-the-box’ denken wat ook betekent dat je helemaal niet aan elkaar hoeft te grenzen om 1 land te kunnen zijn. (Denk hierbij ook aan ‘onze’ Antillen.) En gewoon zonder gezeik dat schaliegas uit de grond en dan: eindelijk iedereen rijk!

• Reageer
gravatar

То, что я читаю сейчас? BWHietbrink имеет Jeettje мопед похищенных и теперь он на этот автомобиль на пути в Россию для Путина объяснить, что его имя не приходит из французского слова putain?

• Reageer
gravatar

Komt een Rus een café binnen, en zegt:
“Я хотел бы иметь две банки Coca Cola дополнительный свет без кофеина”
Zegt de barman: “Je wilt twee blikjes extra light caffeïne-vrije WAT?”

• Reageer