Nederland vanaf 1 februari een dictatuur

Wat betekent dit voor u?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We hebben toch al een demodictacratietuur? De staatsvorm waarbij we eens in de vier jaar mogen kiezen door wie we onderdrukt willen worden?

Reageer
gravatar

waar komt het idee met de noodmaatregel vandaan?
Am 4. Februar 1933 wurde die “Notverordnung zum Schutz des Deutschen
Volkes” erlassen. Bereits diese Verordnung ermöglichte es der Regierung
unter dem Vorwand, Gefahr abzuwehren, sozialdemokratische und
kommunistische Versammlungen und Zeitungen zu verbieten sowie
öffentliche Kritik zu unterdrücken.

Die „Notverordnung zum Schutze von Volk und Staat“ sollte gleichsam zum
„Grundgesetz“ des sogenannten „Dritten Reiches“ werden.

Reageer
gravatar

In navolging van Postbus 51 en Inbox 51 komt er in het vroegere Nederland nu ook een Area 51. Hier worden o.a. activiteiten ontplooid die het daglicht niet kunnen verdragen. Bij de ingang ligt een matje waar eventueel dingen ondergeveegd kunnen worden. (Na gebruik terugleggen!)

Reageer
gravatar

“Als student zijnde”? Nou, die studeert in ieder geval géén Nederlands…

Reageer
gravatar

“Uw mening telt. Juist nu.”

U heeft nog één dag, speld, of uw webmasters zullen een koud verblijf op Schiermonnikoog tegemoet gaan voor onbepaalde tijd!

Reageer
gravatar

Uit veiligheidsoverwegingen heb ik hier nu even geen mening over, als de S.Q.A. hier een rol bij speelt ben ik weg. Ik heb gezien wat ze in Oeganda hebben gedaan, dus ik laat deze beker graag aan mij voorbij gaan.

Reageer
gravatar

Ik wil wel kiezen wie we onze grote leider maken, Rutte is nu niet iemand waar we indruk mee kunnen maken in de wereld. Al heb ik hem nog nooit in een prins carnaval kostuum gezien.

Reageer
gravatar

Plazilla.
Wat is Plazilla?Inloggen Registreren Wat is xenofoob en wat is de betekenis van xenofobie
In dit artikel lees je alles over de betekenis van xenofobie en xenofoob. Wat is het, hoe wordt het veroorzaakt en wat zijn de gevolgen.

Betekenis van xenofobie en xenofoob
Xenofobie is een obsessieve en vaak irrationele angst voor of haat tegen vreemdelingen. Daarbij ervaart de xenofobe persoon deze fobie niet als angst maar ziet het vaak als een vorm van patriottisme.Een xenofoob is een persoon die leidt aan xenofobie.
In het Nederlands gebruiken we voor xenofobie ook wel het woord vreemdelingenangst. We gebruiken het woord xenofobie ook wel in de ruimste zin van het woord als angst voor alles wat nieuw is, wat anders is of wat vreemd wordt gevonden.

Xenofobie kan zich richten tegen bepaalde bevolkingsgroepen zoals buitenlanders maar ook geloven, seksuele geaardheid, culturele gebruiken, andersdenkenden en zelfs andere talen. Speciale vormen van xenofobie zijn bijvoorbeeld islamofobie of homofobie.

Daarbij is xenofobie tijdsgerelateerd. Werden de Italianen die in de jaren zestig naar Nederland trokken aanvankelijk als eng beschouwd en uitgescholden voor salami-eters, in de jaren tachtig was dit beeld volledig weggeëbd.

Etymologie xenofobieXenofobie is samengesteld uit twee Griekse woorden

•ksénos ofwel vreemdeling
•phóbos ofwel angst
Oorzaken xenofobie
Zoals met alle fobieën is er niet één specifieke oorzaak aan te wijzen. Angst is een onderdeel van de mensheid en een belangrijk overlevingsmechanisme. Ongegronde angst voor het vreemde kan worden getriggered door trauma’s maar de grond ligt soms ook in de opvoeding.

Gevolgen van xenofobie
Het probleem van xenofobie is dat dit leidt tot afwijzing van datgene waar men angst voor heeft. In het ergste geval kan dit leiden tot etnische zuiveringen en genocide. In lichtere vorm leidt xenofobie tot racisme en discriminatie.

Xenofobie
Alle mensen zijn anders en alle mensen zijn bijzonder zoals de foto’s laten zien. laten we blij zijn dat er zo veel verschillen zijn!

Reageer
gravatar

Waarom staat er geen autoriteit op die Wiegel vertelt eindelijk eens zijn mond te houden en niet de huidige regering voortdurend voor de voeten te lopen.

Reageer
gravatar

Onder leiding van de banken die hun zetbazen in de politiek planten en er deels ook hun personeel vandaan krijgen. Net als andere groot/bedrijven.

Nieuws via mij dan:
Papier geld en munten nOg niet afgeschaft

Betalen met 1 van de vele electronische manieren zoals pinnen (ooit verkocht als 100% veilig aan klanten..) blijkt op sommige locaties langer / duurder uit te pakken dan betalen met cash geld.
Met bijv. een losse kortingkaart kan men dit omzeilen. De overheid / banken hebben aangegeven de afschaffing van Cash Geld nog even uit te stellen.

Reageer
gravatar

Vandaag verdere stappen gezet naar “Totaal Nieuw Nederland”. Meest zichtbare stap is de nationalisatie van SNS. Na ABN AMRO en ING en de cooperatieve Rabobank is nu controle financiele wereld verzekerd.

Inkomstenbelasting en zorgpremies worden per 1 maart afegschaft. Bedrijven dienen voortaan elk salaris over te maken aan Ministerie van Totaal Supervisie. Elke Nederlander ontvangt daarna een toelage op maat.

Perbericht over Eerste Vijfjarenplan volgt later vandaag.

Reageer
gravatar

Goed gezien! En de opbrengsten worden door het Ministerie van Verdeling aan rechthebbenden uitgekeerd. Op basis van wie het meeste smeergeld aan de strijkstok laat hangen natuurlijk.

gravatar

[…] Bolle/Willem de Laatste’ de nieuwe vorst wordt, dat het tijd is voor een republiek (of een dictatuur) of enkel dat ze om 19u voor de tv zouden zitten met een zak chips. In afwachting van het urgente […]

Reageer
gravatar

Landgenoten, er is niets om u zorgen over te maken. Wees gerustgesteld!

Net zoals de ‘Dictatuur van het proletariaat’ reeds na zeer korte tijd* werd opgeheven ten gunste van het volk, zo zal ook de ‘Dictatuur van de systeembanken’ slechts van tijdelijke aard* zijn!

NB: Vergeet u niet netjes de rente en aflossing van uw hypotheek te betalen? U wilt, samen met ons, gedwongen veilingverkoop voorkomen, toch? Tot uw dienst!

*Op geologische schaal gemeten.

Reageer
gravatar

Hee medeprikkers, het is FEEST heur in 2013:
+viering 200 jaar Koninkrijk der Vernederlanden (vanaf 1813 met die Willempie)
+viering 400 jaar grachtengordel (met prachtige supereenzijdige tentoonsteling over De Gouden Eeuw)
+viering 150 jaar afschaffing slavernij (eerst moest die grachtengordel af)
+heropening Rijksmuseum
+enzomeer

Ik reken op uw innige deelname. Juichen ajb! En betalen natuurlijk.

Hierbij nog een gechannelde boodschap van een Anonymousachtige nieuwslezer:
https://www.youtube.com/watch?v=QyY0DiNFDVU

Reageer
gravatar

Wel grappig om te zien dat er een soort van bewustwording plaats vind dat we geen vrijheid hebben, maar echt niet dat er wat gaat veranderen. Wij zijn echte Nederlanders, en wij hebben echt geen ballen om er wat aan te doen! Zoals dat al eeuwen zo is, omdat we als land een klein opdondertje zijn. We hebben graag het idee dat we wat uitmaken in de wereld en de andere landen van de wereld laten ons graag in die waan.

Reageer
gravatar

In de nieuwe dictatuur worden kritische betweters als eerste geheropgevoed in de nieuwe taal van de dictator.
Ik zou maar oppassen dus met zo’n impertinente opmerking over fout en goed op eigen initiatief.

gravatar

Vooruit! Na 2 onduidelijke staatsgrepen (van 1813 en 1945) nu dan toch een officiele diktatuur. Kwestie van het systeembeest bij de naam noemen.

Reageer
gravatar

NEWSFLASH: de voortgaande verpaupering in de voormalige prachtwijk Aerdenhout heeft nieuwe slachtoffers geëist: Gisteren werd op het Guldenbonusplein beslag gelegd op een oven: de beoogde pannenkoeken bleven echter uit. Het getroffen gezin is inmiddels in contact gebracht met de plaatselijke Voedselbank. (Zie hiervoor ook: “Aerdenhout nieuw in de krachtwijkenlijst” 5-1-’10)

Reageer
gravatar

Ik voorzie hier toch een groot door dit kabinet zelf opgeworpen probleem: men heeft net de christelijke jaartelling afgeschaft.
Hoe moet het volk nu weten wanneer 1 februari in de nieuwe telling valt?

Typisch staaltje ondoordacht puberdenken weer.

Reageer
gravatar

Het volk hoeft niet meer te denken dat was nu juist het voordeel.
Ik begrijp dat het even moeite kost maar u heeft nog 15 dagen om er aan te wennen.

gravatar

Ja, dank u, ik ben inderdaad gewend zélf te denken waar een groot deel van het volk dat al heeft opgegeven; wat dat betreft kan het voor de massa pijnloos ingevoerd worden.

Alvast voorgemasseerd door programma’s als DWDD, P&W, K&vdB, Nieuwsuur en nog wat infotainment programma’s, moet het erin glijden als god’s woord in een ouderling.

Maar u mist de pointe:
http://www.speld.nl/2013/01/11/kabinet-schaft-christelijke-jaartelling-af/

Valt 1 februari nog wel op 1 februari, of moet ik eerder in de onderduik?

gravatar

Als u het bericht serieus genomen heeft kon u lezen dat voorstellen voor een nieuwe naam voor februari nog worden voorgelegd aan en de mol.
U heeft dus nog ruim twee weken om te wennen, hiertoe worden verschillende tv programma’s uitgezonden in vele netten. Gezien uw leeskunde gaat dat zeker lukken.

gravatar

Ik ben bang dat dit te laat komt.
Deze maatregel had veel eerder genomen moeten worden. De boel is de laatste tijd uit de hand geescaleerd.

Reageer
gravatar

‘t Is net wat u zegt, waarde Van Geilkurk: het wordt tijd gewapenderhand achtereenvolgens de Gordel van Smaragd, voormalig Nederlands Nieuw Guinea en Ceylon weer op te eisen, zodra Onze Jongens weer terugzijn van hun dure vredesmissies in oorlogsgebieden. De Nieuwe Dictatuur financieel stevig gegrondvest op Oud Kolonialisame: VOC, wie doet er mee? Van Heutsz en Westerling in ere hersteld en Seyss Inquart in brons op de Dam. Ruim baan voor de JSF.

Reageer
gravatar

Ach ouden aspiraties herleeven! En dan nu snel voort naar eenen Groot Neerland!

Reageer
gravatar

Wanhopig op zoek naar oude posters van Rost van Tonninghen en Anton Mussert, om voor het raam te hangen, naast de CDA-verkiezingsposter. Wil iemand met me ruilen voor een dubbele Hans Wiegel? Anyone? Zou de Dikke van Baalen zijn favoriete oudromeinse groet uit zijn wilde jaren nog beheersen? Is er al een begin gemaakt met De Winterhulp of De Vrijwillige Landstorm?

Reageer
gravatar

diktator=duw-IK-dat-door.
bij albert zijn de hamster weken al afgeschaft. ieder van alles slechts een artikel.de gulden komt terug.bliljetten van 10.000 50.000 100.000 en 1.000.000 klinkt veel; maar nederland is niets meer waard. voedselbanken gesloten. alles op de bon. vrouwen en kinderen wel nog eerst. kerstverlichting uit, ramen geblindeerd. mens erger je niet uitverkocht.

gravatar

Dat ik dit nog mag mee maken.

Er komt nu eindelijk ruimte voor verbetering van onze christelijke cultuur. Daarvoor is het volgende nog nodig:

– Ambtenaren mogen niet weigeren om gods woord uit te voeren
– Godslasteraars weer lekker lang op de pijnbank
– Heidenen geselen tot ze vrijwillig geloven
– Eiken omkappen volgens de Bonifatiusmethode
– Heksen op de brandstapel (m.n. Heleen van Royen)
– Homo’s gescheiden (!) in een heropvoedingskamp
– Hoofd van aborteurs op het calvinistisch hakblok
– Uitzichtloos pijnlijk lijden weer mogelijk maken
– Lijfstraffen invoeren (vooral voor sadomasochisten)
– Vrouwen terug aan de aanrecht en weer onderdanig aan de man
– Zondagsrust en bezoek aan calvinistische kerken verplichten
– Aanbidding god en gekroonde hoofden afdwingen
– Hel-en-verdoemenispreken zes keer per uur op de markt
– Afschaffen van televisie, computer en vooral De Speld
– Heidense boeken verbranden (m.n. Vijftig tinten grijs)
– Evolutieleer in alle leerboeken vervangen door de Rib van Adam
– Hemel weer terug boven de wolken
– Auto’s vervangen door ezelskarren
– Maximum snelheid naar 5 km/uur

O heerlijk, weer helemaal terug in de middeleeuwen toen de Heere nog de baas was.

Reageer
gravatar

Dat zou zeer wel kunnen nu Ton en Heleen vriendschappelijk uiteen zijn gegaan. Maar Bram is nu net even bezig met juffrouw Hingst die -goeder gewoonte- hooguit de helft van Bram’s jaren telt. Hingst is een weinig voorkomende naam in advocatenkringen; ik herinner me alleen ene Evert H. die aan de uitoefening van zijn beroep ten gronde ging. Bovendien is het de vraag of Bram een meervoudig afgelikte boterham als Heleen nog apprecieert? Bram houdt meer van jong, fris en dagvers. Heleen is tijdens haar vrije huwelijk met Ton intensief door de wol geverfd en al doende tot een Gelukkige Huisvrouw getransformeerd.

gravatar

Ons land bestaat al heel erg lang uit vele dictatoren / dictators.

Luisteren doet toch niemand.

Als er iemand al luistert, dan is hij het er niet mee eens.

Wat is er nu het nieuws per 1-2-2013 ?

Reageer
gravatar

Neen, het is juist de dictatuur van de geblondeerde leider die hier van de grond komt. De PVV is dan ook behept met een nieuwe naam: Partij van de Victatuur. Zoals we allen weten staat Victatuur voor een samenvatting van Victory en Dictatuur. De zetel van ons nieuw blondiehoofd komt in Venlo, wij worden eindelijk met harde hand geregeerd en leven nog lang en gelukkig. Want wij emigreren naar die warme landen waar chaos heerst, eindelijk ons huiselijke chazon!

gravatar

Ik dacht het niet Paul.
We hebben in verband met de gewenste klimaatverbetering besloten om het westen terug te geven aan de bultruggen en andere edele zogende dieren.

Reageer
gravatar

*1. Hé, wat vervelend nou. Precies op de dag dat de Elfstedentocht wordt verreden.

*2. Hé, wat heerlijk. Precies op de dag dat de Elfstedentocht wordt verreden.

* Maak zelf uw keuze voor 1 of 2
(Meeste stemmen gelden, tenminste als de overheid dat ook vindt)

Reageer
gravatar

Tevens hoor ik zojuist uit eerste hand dat langs de kust de Atlantic wal en in het binnenland de Stelling van Amsterdam en de Nationale Waterlinie gerenoveerd gaan worden om ons land te behoeden tegen kwade invloeden van buitenaf. Dit zal ten goede komen aan de werkgelegenheid en het uitschot van de maatschappij kan in werkkampen te werk gesteld gaan worden.

Reageer
gravatar

De regering laat weten contact te hebben gehad met de huidige gezaghebbers in Argentinië om af te zien van het strafproces tegen de vermeende piloot die in der tijd betrokken was bij de verdwijningen van staatsgevaarlijke individuen. Getracht wordt om hem te repatriëren, zodat deze ervaringsdeskundige in ons land ingezet kan worden.

Reageer
gravatar

Breaking news: Een marine helikopter is reeds onderweg! Houdt dit nieuws nog even onder de pet, ervaringen uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst.

gravatar

Arduenn wordt hierbij gearresteerd.
Hoezo verkiesbaar voor het dictatorschap?
Wat nog niet bekend was is dat de hoofdstad inmiddels naar Heerlen is verplaatst en de Rijn is omgeleid naar de Maas.
Festiviteiten vinden binnenkort plaats en duren 5 dagen.
De harde G is nu afgeschaft, ten einde het begrotingstekort te verzachten.
Verder is besloten tot algemene ontpoldering van verzwaarde gebieden.

Reageer
gravatar

Inmiddels is bekendgemaakt dat ter bescherming van het dictatoriale grondgebied zeer spoedig begonnen gaat worden met de aanleg van een hek en prikkeldraad barriere tussen Nieuwe Schans en Cadzand Bad. Het geheel zal opgevrolijkt worden met wachttorens welke op een onderlinge afstand van 500m geplaatst gaan worden. De bouw van dit geheel is inmiddels aanbesteed aan trouwe vazallen van de nieuwe Junta.

Reageer
gravatar

Voor de afvoer van onwelwilligen lijkt het mij een goed plan om wederom gebruik te maken van de 3 V’s: Vloot, Vliegtuig en Viets.

gravatar

Gaarne stel ik mij verkiesbaar voor het dictatorschap. Gelieve uw steun te betuigen door mij allen toe te juichen als ik gewag maak van mijn aantreding als president voor het leven, op het balkon van het Volkspaleis van de Verenigde Lage Landen (voorheen Paleis Noordeinde).

Houdt u allen alstublieft rekening met lange reistijden in verband met de 4 centimeter sneeuw. De Algemene Volkspartij der Lage Landen zet extra bussen in (met presidentiële hulptroepen om u te begeleiden op uw heenreis naar de nieuwe hoofdstad).

P.S. Voormalig-Nederlanders beneden de 51ste breedtegraad mogen voorgoed thuisblijven.

Reageer
gravatar

Gewoon alle bruggen naar Friesland openzetten. Even flink afzetten met de voeten, dan drijft Friesland vanzelf richting Noorden. En deze tocht der tochten vergroot weer de kans op een Elfstedentocht.

gravatar

Je hebt geluk fred. Friesland hoort niet bij nederland dus daar geen last. Allemaal emigreren dus. Groningen ook graag even een keer goed afzetten en loswrikken van nederland. Gaan we samen redden hoor….gas genoeg!!

gravatar

Ik dacht dat Nederland al een lange tijd een dictatuur was. Eigenlijk weet ik het zeker dat het begonnen is na het bekende referendum. Dus er is niks nieuws onder de zon…

Reageer
gravatar

Minister van Waarheid Ivo Opstelten zegt wel wat u moet denken, bijvoorbeeld dat de Politie draconische verkeersboetes MOET uitdelen voor iets betrekkelijk onschuldigs.

gravatar

Slogisch, herr Doctor: immers de gelden misgelopen door het niet uitdelen voor boetes vanwege lucratieve vergrijpen welke wél ergens over gaan; fraude, witwassen, oplichting met kilometerbonnetjes vanaf 1 kilometer, moeten toch ergens op verhaald worden?

gravatar

Totaal betoeterde ‘Pluk Ze’ wetgeving: Door rood rijden? € 220,-. Lekke uitlaat? € 240,-. Onnodig claxonneren? € 350,-. Echter, misdaad loont niet voor de staatskas: Winkeldiefstal? € 151,-.

gravatar

Houd u er rekening mee, herr Doctor, dat de boete voor onnodig claxonneren (het betoeteren) 85 euro bedraagt?
De boete voor het onnodig geluid maken als bestuurder van een motorvoertuig is 340 euro.

Bijelkaar geteld dus 425 euro.

gravatar

Ik zou mijn risico maar spreiden als ik U was (Wolters, Reed-Elsevier) zodat U tijdig geld beschikbaar heeft om naar een neutraal gebied zoals Zwitserland te vluchten als het U hier te heet onder de voeten wordt.

gravatar

Ach, dictatoriale regimes… Ik kan me nog goed herinneren, toen ik in de jaren ’30 en ’40 in Duitsland woonde – mijn geboorteland – toen was het pas waanzin. Een dictatuur van tegenwoordig kan amper een deuk in een pak boter slaan, en de onze is nog erger! Toen was het…

Uh-oh.

De heer Von SchplüdenSchnützel is in hechtenis genomen voor zijn eigen veiligheid; daar wij niet in kunnen staan voor zijn leven na zijn recente kritiek op de regering. Wij wensen u een fijne dag toe.

Hoogachtend,
Jan Bakker, AIVD.

Reageer
gravatar

Fijn een dat een gezaghebbende stem is gebruikt. Maar voor de volgende spot zal ik mijn stem leveren. Natuurlijk met een mooi achtergrond muziekje van Wagner.

Reageer
gravatar

Nog een keer stemmen wie de dictator mag worden, of ook dat niet meer?
Mijn stem gaat na deze haarscherpe analyze van Bert naar Bert.

gravatar

Misschien een leuke suggestie om twee ogenschijnlijk tegenstrijdige stromingen te combineren, b.v. socialisme en nationalisme. Dat kan nooit fout zijn !

gravatar

Ik denk dat het bouwen van de website nog even aanbesteed moet worden op basis van de huidige regelgeving. Nog iets dat na 1 februari opeens een heel stuk makkelijker zal zijn.

Nou, ik ben in elk geval vóór… niet dat dat uitmaakt maar toch.

gravatar

Gewoon doen wat ik zeg, hoe ik het zeg, als ik het zeg. Voor de rest gewoon geen mening hebben.
Ik verwacht de aanstellingscommissie 28 januari op mijn kantoor. Aanspreektitel zal zijn ‘Baas’.

Reageer