Politieparagnosten lossen roofmoord 2018 op

Inzet onorthodox opsporingsmiddel blijkt succesvol

De Rouveense roofmoord die Nederland op 22 oktober 2018 gaat opschudden, is opgelost door dienstdoende politieparagnosten. Dit maakt Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten volgend jaar bekend.

De dader wordt Menno L., een nu nog 14-jarige scholier van Nederlandse afkomst. Hij zal zich met een koevoet toegang verschaffen tot de woning van de 78-jarige Gerhard Verkuin. Daar zal L. de oude man met messteken om het leven brengen en er met diens creditcard en bankpassen vandoor gaan. Rouveen staat bekend als een hechte en vredige gemeenschap. Het dorp gaat hiermee zijn onschuld verliezen.

Opstelten maakte onlangs bekend onorthodoxe middelen toe te staan om zeer ernstige misdrijven op te lossen. Ook paragnosten kunnen hierbij een rol spelen. Elsbeth Kan, vrijgevestigd paragnost: “In 2005 maakten we al bekend dat de minister ons belang voor Justitie zou onderkennen. We waren blij dat we ons werk nu voort kunnen zetten.”

Hoewel Opstelten verheugd zal zijn over het voortijdig oplossen van de zaak, maant hij op de persconferentie van 8 augustus 2013 tot terughoudendheid. “Uiteindelijk zal L. pas zeven maanden na zijn daad worden gearresteerd. Een DNA-test binnen de regio Staphorst/Rouveen zal uiteindelijk de doorslag geven en hij zal snel bekennen. Het zal na de misdaad zwaar zijn voor Verkuins familie en zij moeten tot mei 2019 wachten totdat alles op zijn plaats valt en zij het gebeurde een plaatsje kunnen geven.”

De dader in spe Menno L. is op de hoogte gesteld. “Ik vind het nu nog te vroeg voor een bekentenis. We moeten echt afwachten hoe het gaat lopen. Of niet.”

Peter R. de Vries zal op de dag van de oplossing van de moord aanschuiven bij de De Wereld Draait Door. Hij zal van presentator Filemon Wesselink de felicitaties in ontvangst nemen voor de oplossing waarin hij geen aandeel zal hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Menno heeft nog ruim de tijd om alvast z’n imago wat op te pimpen en zou de jongen willen adviseren om een gewoon ter leering en vermaeck alvast een skybox te huren.
Een prettige bijkomstigheid is dat je daar eenvoudig een Estelle C. aan de haak kunt slaan voor bv wat bezoek of fanmail straks in de TBS-inrichting.

Reageer
gravatar

Waarde Suus, Henk van M-S en Jeettje: Dank voor uw heldere adviezen en bijkomende adstructie. Mijn neef is, erger nog dan wietteler, vervallen tot het niveau van bankier die moet dus als uiterst welgesteld doch helaas ook als moreel reddeloos verloren worden beschouwd. En mijn durfkapitaal durft zich niet in bankkringen te vertonen; kan niet tegen zijn/haar verlies. Niettemin bedankt voor uw aller goede bedoelingen.

Reageer
gravatar

Beste Outsider, contramine-ur.,, in dat geval zou u kunnen overwegen om middels een stamrecht een begrafenispolis aan te schaffen, danwel een regeling te treffen voor uw (post-) pensioen, mits u daarvoor over de fiscale ruimte beschikt. U kunt een en andere berekenen op de webpagina van de Belastingdienst. Hou de inkomensgegevens en de aangifte 2011 bij de hand.

gravatar

Oei, Vrouwe Suus, de tip om berekeningen te maken op de site van de Belastingdienst is een listige.
Ziende hoe de Overheid met ICT omgaat, kan het zo maar zijn dat de berekeningen in iemands EPD opduiken of dat er een bezorger met een bestelling van Zalando op de stoep staat.

gravatar

Daar zegt u wat, beste Jeetje. Men weet vooraf natuurlijk niet wat de inhoud is van zo’n pakket van Zalando, laat staan of het staat en past. Daar loopt men dus een risico dat men niet wil lopen, ook al doet Zalando over retouren niet moeilijk.
Ik vul mijn advies aan met een tip: neem de posten over van de website van de Belastingdienst en maak uw berekeningen op een los papiertje, of in Excel als u weet hoe dat moet.

Investeerders met een hekel aan gezeur, steken hun geld intussen in de wietplantage van hun neef, zie http://home-living-nl-nl.forum.ibood.com/28329-complete_kweektent_met_alle_toebehoren/

gravatar

Het ding is pas op de markt, heer Spaland. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar als ik de berekeningen op het forum lees, dan wil je nooit meer anders als je eenmaal bent begonnen. “The gift that keeps on giving” zoals devote Engelstaligen zeggen.

Als ik dat “piepklein doch sterk inflatie-gevoelig spaarbedragje dat smeekt om een warme couveuse met boven-inflatoire rente” van de heer Outsider tot mijn beschikking had, nou dan wist ik het wel. Tenzij hij een echte couveuse aanschaft, zal hij veel moeite moeten doen om iets te vinden dat er meer op lijkt dan dit. En dit is ruimer bovendien.

gravatar

Het is een interessant tentje, het midden houdend tussen een verknipte couveuse en de zuurstoftent van wijlen de heer M. Jackson, zo op het eerste gezicht.

Doch die 250 watt lamp lijkt mij prijzig in het gebruik: men kan beter een kettingbrief of piramidespel opzetten, lijkt me. In deze tijd zou dat een ketting-email moeten worden, uiteraard.

gravatar

Een ketting-twitter is helemaal jofel, geachte Jeettje – Rotterdammer z.h, vooral als je baas voor elke hertweet een kwartje betaalt. Maar dan moet men wel een baas hebben natuurlijk. Intussen dwalen we af, de aanbieding is verlopen en de politieparagnosten hebben zich met geen enkele tip gemeld. Waarschijnlijk was de oplossing van de zaak Gerhard Verkuin een toevalstreffer.

gravatar

Verheugd zoveel eenstemmigheid te zien bij forumleden Suus en Jeettje ten aanzien van voorspellende paragnostieke ambtenaren die -vér vooruitziend- hun waarde- en welvaartsvaste pensioenen opbouwen bij het ABP. Vraagje: is de paragnostische heldere vooruitziendheid louter gelinkt aan fysieke criminaliteit of houdt men zich ook bezig met financiële voorkennis? In dat geval wil ik graag weten wat de koers van de AEX is over één (1) jaar; ik heb namelijk nog een piepklein doch sterk inflatie-gevoelig spaarbedragje dat smeekt om een warme couveuse met boven-inflatoire rente. Hoor ik nog wat van para-gnostische zijde?

Reageer
gravatar

Geachte Outsider, contrapunturist, voor het geval u van gene zijde geen berichten doorkrijgt, heb ik voor u twee vrijblijvende tips: een Zilvervlootrekening! en anders Indexbeleggen, bijvoorbeeld bij Vanguard Global Stock Index Fund. Maar u kunt uw geld natuurlijk ook steken in de wietplantage van uw neef.

gravatar

Hahaha, daar zakt er eentje door het ijs …! Elsbeth Kan, vrijgevestigd paragnost: “In 2005 maakten we al bekend dat de minister ons belang voor Justitie zou onderkennen..”

Ben zo vrij geweest het even op te zoeken …. de regeling stamt uit 2003 #kuch

Reageer
gravatar

Hmmmpff … vreemd dat men deze lacune niet euhh… voorzien heeft.
Hoe heeft de Minister zijn politieparagnosten dan geselecteerd, vraag ik mij ineens af. Waren dat ook vrijgevestigden? Of werkten zij al sinds jaar en dag in een andere functie bij de dienst, als een soort helderziende mol of zo?

gravatar

Heer Jeetje, dat is raar. Als deze ambtenaren goed waren in hun vak van voorspeller bij Economische Zaken, waarom heeft men hen dan de deur uit gedaan? Hoezo overtollig? Ik kan maar één reden bedenken: De klokkenluiders, de brengers van slecht nieuws, moesten kost wat kost onder het tapijt geveegd.

gravatar

Het zal wel minder dramatisch zijn dat dat mevrouw Suus. Deze snotapenregering denkt het met minder man/vrouw kracht te kunnen stellen en sturen daarom vele werknemers de laan uit.
En op een ministerie waar ze allemaal het zelfde voorspellen ten aanzien van jouw beleid, kunnen er best wel wat uit, toch? Je laat er een paar voor de vorm zitten en dat is dat.

gravatar

Ik denk dat u gelijk heeft, meneer Jeetje. Zodoende voorzie ik ook een glanzende vrijspraak voor Menno L. en een fikse schadevergoeding voor al het te belijden leed. De minister zou er goed aan doen alvast een Zilvervlootrekening voor Menno te openen!

gravatar

Dus in mei 2019 krijgen we alweer twee weken waarin Peter R. de Vries in ieder tv-programma (uitgezonderd Tussen Kunst en Kitsch en Blauw Bloed) verschijnt.

Nou, dat belooft wat. Ik heb na de oplossing van de moord op Marianne Vaatstra mijn TV al moeten vervangen daar de kop van Peter R. op het scherm was ingebrand.

Reageer
gravatar

Ik ben Mandy; de toekomstige Menno L.
Heel vervelend dat ik nog vóór mijn operatie tot man al in de krant mijn nieuwe naam -Menno- onder ogen krijg. Ik had liever Mark geheten en kan ik het helpen dat die o zo lieve meneer Gerhard Verkuin me nu al zo het bloed onder de nagels vandaan haalt (je lijkt wel een vent, doe s wat make-up op zus, die stekeltjes staan mijn hond beter enz enz) dat ik doordraai tegen die tijd? En ja, de hormonen hebben het gedaan, niet ik! Lees liever wat ik allemaal mee moet maken as we speak in mijn boek Born in a Human Body; u zult al vrijspraak eisen nog voor ik die etter te pakken neem, zo aardig is ‘onze Gerhard met altijd tijd voor een praatje’ niet. Ik zou hem een karaktermoordenaar noemen die erop kan wachten tot hij een keer de verkeerde tegenkomt.. een flinke kerel met een koevoet of zo. Hypocriet gedoe in die dorpjes hoor; ik ben heel geduldig maar zoals mijn oma al zei: Vreesch de woede van een geduldig mensch (m/v)en ik ben G. nu al méér dan zat.. in 2012 al!! Ik hoop dat ik het niet erger maak dan me nu al voorspeld is! Zo zie je maar, helderzienden kunnen ernaast zitten, het gaat me echt niet om het geld. Dit word echt een crime-emotionelle (term komt in 2015 op de lijst van Voor Iedereen Begrijpelijke Motieven voor Moord en Doodslag én in het handboek der Psychologie voor iedereen die wil). Dat geld steel ik al van ziekenhuispatienten tijdens het bezoekuur. Een operatie en behandeling is duur hoor. En dat zag niemand!?! Of hoort dit bij mijn vorming als crimineel en is dit nu mijn uitlaatklep? Ik heb hoe dan ook wel de behoefte om te moorden en te stelen, daar doet geen Char of D. Olignie wat van af!! Ze doen er niks áán ook trouwens. Weer een nadeel in mijn voordeel. Toedels, Mandy (nog wel..)

Reageer
gravatar

Ik weet nu al dat ik op 21 oktober 2018 de genoemde oude baas een kopje kleiner zal gaan maken en van zijn waardevolle bezittingen zal ontdoen. Menno L. krijgt toch lekker de schuld.

Reageer
gravatar

Helderziende=heel=door-ziende…
Kunnen mensen trouwens ook al onder Hypnose laten bekennen. Hypnose=slapen grieks neen, neder diets. Hypnose=hup-na-huize dus synoniem aan slapen en dat doe je thuis.
Hoe het ook zij… hypnotiseurs of paragnosten allem maal op onze kosten.
Para-geneuste… in de gaten is in de neus gaten… nose of te wel in het snotje. Neus-gierig=nieuws-gierig. enz…

Reageer
gravatar

Slaat dat op de duizenddichter ?
Dichters zijn filosofen en dus dacht ik nog dieper dan dieper na! Vrijspraak!
Waarom ? 2x met voorbedachten raden. 1) de roof moordenaars. 2) de politie; want die hadden het kunnen, moeten weten… en verzuimde met voorbedachte raden verhindering van de feiten. Dan ben ik gaarne advokaat der verdachten, gewonnen of niet ontvankelijke zaak.

gravatar

Hietjebrink…U Heeft gelijk; en zo komt de krant vol.
duimzuigende journalisten die van niets anders wisten. Domme mensen want een journalist stelt alsmaar vragen… omdat ze zelf niets weten. en… ze kunnen verdraaaaid goed schrijven.

gravatar

Bij wie kan ik een opleiding tot paragnost volgen? Lijkt me handig als ik vantevoren al weet waar ik straks mijn auto ga parkeren, kan ik daar in één keer naar toe rijden en hoef ik niet te zoeken.

Reageer
gravatar

Opstelten bestaat nu al eigenlijk niet meer. Het halve kabinet bestaat uit robots, vooral de bewindslieden van VVD huize zijn gemaakt en geprogrammeerd door jongens van de vrije markt (Microsoft etc). Dat wilden ze ook zelf, dat het bedrijfsleven het via hen nu eindelijk eens echt helemaal voor het zeggen krijgt.

gravatar

Dat zet wel te denken:
1) Worden die paragnosten nu ook al betaald voor de uren die ze in 2018 gemaakt hebben?
2) Als we dit nu al weten, dan kunnen we er toch voor zorgen dat Gerhard ten tijde van de moordpoging beschermende kleding gaat dragen? Dan wordt hij niet vermoord maar hooguit zwaargewond,…

Reageer
gravatar

Wilders stelt het voor om Menno L. alvast van een Marokkaans paspoort te voorzien, om zijn tweets voor 2018 te kunnen inplannen.

Reageer
gravatar

Menno L. brengt binnenkort een boek uit over de achtergronden die hem uiteindelijk tot zijn daad zullen brengen.

Een rechter heeft op basis van inzage in het concept, al verklaard op basis van deze gegevens dat zijn jeugd perfect verklaard hoe Menno tot zijn daad is gekomen. Menno zelf valt dus eigenlijk niets aan te rekenen.

De rechter heeft Menno wel geadviseerd om het boek op een aantal tegenstrijdige punten nog aan te passen, zodat het een waterdicht zielig verhaal zal zijn.

Hierdoor is vrijspraak al bij voorbaat gegarandeerd worden.

Reageer
gravatar

Ik pleit voor een preventie-beleid voor alle toekomstige daders van strafbare feiten waar 6 jaar of meer gevangenisstraf op staat. Kan men Menno L. niet alvast naar een heropvoedingskamp sturen en ook zijn ouders betrekken bij de behandeling? Er is zoals gewoonlijk een belangrijke taak weggelegd voor het onderwijs.

Reageer
gravatar

Skepsis bestaat niet meer in 2018. Hun hoofdkantoor zal door de uitgesproken vloek van paragnost Elsbeth Kan, in combinatie met betonrot, instorten in de juli 2016. Gelukkig zitten de medewerkers dan net in de zomerstop, zodat het aantal slachtoffers beperkt blijft tot een paar spinnen.

gravatar

Helaas zal Gerard Verkuin in 2016 zelfmoord plegen door tijdens het rolschaatsen voor een bus te springen. Er moet daarom voor een plaatsvervanger gezorgd worden. Ook Menno L. lijkt niet mee te willen werken, hij bezoekt op dit moment het VWO en wil daarna zijn souteneursopleiding afmaken. Een roofmoord ligt, volgens eigen zeggen, niet zo voor de hand. “Dan moet ik gelijk 3 jaar lang een taakstraf doen en daar het ik geen zin in” verklaarde hij voor het RTL programma “misdaadverwachtingen 2018” een soort talentenjacht voor kansrijke aankomende misdadigers.

Reageer
gravatar

We onderzoeken ook reeds de mogelijkheid of paragnosten ingezet kunnen worden om mensen bekeuringen te geven voor snelheidsovertredingen die ze in de toekomst pas begaan. De eerste proeven worden medio 2013 uitgevoerd, en de resultaten zien er veelbelovend uit.

Reageer