9/11 mogelijk toch complot

"Aanwijzingen richting radicaal-islamitische terroristen stapelen zich op"

Het gangbare verhaal over de aanslagen van 11 september 2001 lijkt inmiddels toe aan herschrijving. Waar het altijd leek te gaan om een brute aanval van de Amerikaanse regering op haar eigen grondgebied, bekokstoofd door joden en vrijmetselaars, gonst het internet inmiddels van de geruchten over een verrassende alternatieve verklaring. Aanwijzingen in de richting van radicaal-islamitische terroristen stapelen zich op. Hoewel de Amerikaanse regering tot kalmte maant, lijkt volgens ingewijden de ‘coming out’ van het Witte Huis over ‘the real 9/11’ een kwestie van tijd.

“Al sinds eind 2001 wordt beweerd dat terroristische vliegtuigkapers achter de aanslag zouden zitten”, aldus Bert Bokhoven, Midden-Oostendeskundige aan de Open Universiteit te Heerlen. “Tot nu toe beschouwde men dat als een onlogische, onwetenschappelijke complotfantasie.” Het betreffende complot bestaat volgens de sites, onder welke het Nederlandse Niburu, uit terroristen uit de volledige islamitische wereld, met een oververtegenwoordiging uit Saoedi-Arabië. Aan het hoofd zou de multi-miljonair Osama Bin Laden staan. “Opmerkelijk”, zegt Bokhoven, “aangezien Bin Laden bekend staat als fel anti-communistisch en in het verleden gesteund werd door de Verenigde Staten.” De theorie spreekt van 19 Arabischtalige jongemannen, die op kosten van Bin Laden vlieglessen zouden hebben genomen. Vervolgens zouden zij 4 toestellen hebben gekaapt, waarvan zij 2 in de Twin Towers en 1 in het Pentagon lieten neerstorten.

Bokhoven vindt dat deze theorie, onaannemelijk als ze moge klinken, niet op voorbaat belachelijk moet worden gemaakt. Hij hekelt de vooringenomen houding van de media als het gaat om betrokkenheid van joden en vrijmetselaars bij de aanslagen. “Ja, het is zo dat de kapers vlieglessen kregen van de Nederlandse instructeur Rudi Dekkers. En inderdaad, een verre voorvader van hem, Rudolph Oswaldszoon Deckers, huwde in 1657 met de joodse Sarah Yitzhaksdochter Cohen. Maar van enig zionisme is in de familie nooit sprake geweest.” Ook de vrijmetselaars worden door Bokhoven vrijgepleit. “Mensen nemen zo’n begrip veel te ruim op. Het is waar dat kaper Mohammed Atta in zijn korte carrière als bouwvakker zijn uren zelf mocht indelen. Maar om hem dan meteen maar vrijmetselaar te noemen…”

Vanuit de joodse hoek weerklinken vooral geluiden van opluchting over de wending in het 11 septemberdenken. “Al sinds Abraham monotheïstisch werd, krijgen wij de schuld van het leed in de wereld”, aldus Shlomo Buchelstein, rabbijn aan de Ben Gurionsynagoge te Reykjavik. “Bij iedere ramp weet je dat het weer gaat gebeuren, maar ik kan u zeggen: het went nooit.” Buchelstein hekelt de vooringenomen houding van met name het Westen en verwacht ‘een gepeperd excuus’.

De vrijmetselaarswereld is minder blij met de nieuwe Arabieren-complottheorie. Gevoelens van ‘gepasseerd en in de waardigheid aangetast zijn’ overheersen. Bertus Kampenaar, penningmeester van vrijmetselaarsloge ‘De Steenzwepers’ te Geldermalsen, spreekt van ‘de zoveelste poging om de verborgen krachten achter de universele orde in de doofpot te plaatsen’. “De jaren na 11 september 2001 stonden in het teken van erkenning voor ons genootschap. Eindelijk hadden onze leden, over het algemeen weinig betekenende gemeenteambtenaren, het gevoel dat ze ertoe deden. Bijna 7 eeuwen na de pestepidemie in 1349 hadden we weer eens iets om trots op te zijn. Nu worden we weer teruggeplaatst in de rol van quasi-mystieke club voor middelbare mannen op zoek naar een originelere vrijetijdsbesteding dan vliegtuigspotten.”

Bokhovens aandacht voor de ‘Arabisch zelfmoordterrorisme’-theorie is opmerkelijk, gezien de doorgaans sceptische houding van de wetenschap jegens dit soort moeilijk te bewijzen complotten. Hij waarschuwt dan ook voor te snelle conclusies. “We moeten ons realiseren dat hier een mogelijke verklaring naar voren komt, zoals er velen zijn. Het Osama Bin Laden-verhaal klinkt zeer geloofwaardig, maar wetenschappelijke toetsing moet nog plaatsvinden. Zolang dat nog niet is gebeurd is er niets aan de hand en hebben de Amerikanen het gewoon zelf gedaan, geholpen door de joden en de vrijmetselaars.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bassos; al die schedels (sinds de slag bij Wenen) in de toegangspoort van de Weense toren van de Stephanskirche… allemaal dinges? Spontaan lopende band werk “in vitro” of netjes stuk voor stuk “post mortem”? Maar was er niet al eens een eerdere poging tot toegang tot de Europese beurzen, in 732 bij Poitiers? Een fundamenteel verschil van inzicht tussen Karel Martel, de eerste Frankische koning en Islamitische louter goedbedoelende bekeerders?

Reageer
gravatar

Wij Europeanen hebben een slecht gevoel voor geschiedenis.

Slag om Wenen, 11 september 1683.
Toen de moslims bijna Europa veroverden maar een leger onder aanvoering van een Poolse koning hen versloeg.

Anders waren we allemaal al eeuwen ook moslim.

Reageer
gravatar

Mooi verhaal! Het enige dat echter raakt aan nummerologie, is dat de oprichting van Al Quaeda door Bin Laden een verzoknummer van de Mossad is geweest. Dáár en nergens anders zag men als eerste de link met filet americain: ‘de één zijn dood zit bij de ander op brood.’ Aldus was het reeds snel duidelijk dat de enige manier om tussen Israel en de Arabieren vrede te stichten zou lopen via vermalen, Amerikaanse dood.
Slechts vageteriërs mogen hiervan kennis nemen. Mocht je dit dus gelezen hebben terwijl je gewoonlijk kadaver hapt, weet dan dat de wraak van Mossad en Al Quaeda niet mals is!

Reageer
gravatar

@Feldwebel
Corona Triumphalis als avatar, Feldwebel als naam, U weet van Joachim en Boaz, schrijft keurig Salomo. U weet waar u ‘t over heeft blijkbaar. En.. yes they definitely did it.

Bedankt voor de grammaticale correcties.

@Haes
Niet overgeschreven. Wel getracht te vertalen.

Reageer
gravatar

De puzzelstukjes vallen nu op hun plaats: 9/11, 9 maal 11 is 99, 9+9=7+2+3. Dus eigenlijk 72 en 3 en dat staat voor de 72 maagden (of druiven?) die de daders krijgen na het raken van deze 3 (!) doelen. Mooi man, die numerologie, klopt altijd!

Reageer
gravatar

Mercury, Mercury, Mercury?… Oh, hij bedoelt Mercurius.

@Feldwebel. Daar heb je meteen een verklaring voor zijn maffe spatiegebruik. Hij heeft gewoon een onbegrepen Engelse website over zitten schrijven.

Reageer
gravatar

Die vrijmetselaars hebben ook nooit eens mazzel. Het bewijs is wat mij betreft geleverd, want raad eens hoe een tijdschrift van de vrijmetselarij heet? Juist, Thoth!

@12: http://www.spatiegebruik.nl. Dus, wereldtoneel mag best aan elkaar. Net zoals nieuwjaar, massaofferingscentra, megaritueel, 11-septembergebeurtenissen, massa-illusie (koppelteken bij klinkerbotsing) enzovoort.

Ja, ik weet het, ik ben een zeikerd.

De twee pilaren worden ook gebruikt in de vrijmetselarij, ze staan symbool voor de kolommen J en B in de Tempel van Salomo, een tempel waaraan vrijmetselaars zinnebeeldig werken. They definitely did it! 🙂

Reageer
gravatar

Onderdeel van de “joden/vrijmetselaars-theorie” is dat de vliegtuigkapers, ernstig verward door ellenlange teksten gepubliceerd op internetfora, tot hun daad kwamen.
Ik wens De Speld veel sterkte.

Reageer
gravatar

De wortels van het occulte geloof van globalisten gaan millennia terug: 11 september op de Gregoriaanse kalender is de eerste dag van het Nieuw Jaar op de Koptische kalender, wat een uitbreiding is van de oude Egyptische kalender.

De eerste maand van de Koptische kalender is Thout, genoemd naar de Egyptisch god Thoth, God van Wijsheid en Heerser van Tijd. Occultisten beschouwen de Egyptische god Thoth, Griekse god Hermes en Romeinse god Mercury als manifestaties van dezelfde entiteit, en aanbidden alle drie.

Volgens de mystieke traditie, graveerde Thoth twee pilaren met oude kennis, en deze pilaren werden bekend als de “Pilaren van Hermes”. Hermes stond onder andere bekend als de beschermheer van wegen en grenzen, en rechthoekige zuilen genaamd hermae werden gebruikt als weg- en grensmarkeringen.

Vanuit het oogpunt van deze feiten, kunnen de Twin Towers gezien worden als moderne “Pilaren van Hermes”, die naar beneden gehaald werden ter ere van Hermes/Thoth op de eerste dag van het Koptisch Nieuw jaar in de maand die zijn naam draagt. De Twin Towers zouden dus de massa offering centra in het grootste globale Mega-Ritueel in de geschiedenis.

Tovenaar en Psychopomp
Hoewel Islamitische extremisten tot op bepaalde hoogte betrokken waren bij de aanslagen van 11 september, begrijpen veel mensen nu dat zij absoluut niet alleen verantwoordelijk zijn voor wat er die dag gebeurde. In essentie was Islamitisch terreur het verhullende verhaal uitgevoerd door de occult-georiënteerde globalisten om hun doelen te behalen.

Bovendien was Thoth ook bekend als de God van Magie, en het misleidende karakter van de 11 september gebeurtenissen kunnen vanuit een occult perspectief gezien worden als het passende aspect van de verering aan deze misleider – een massa illusie uitgevoerd op een wereld toneel. In eenzelfde trend werd Hermes beschouwd als een zogenaamde ‘psychopomp’, een gids (escort) voor de doden om hen te helpen hun weg te vinden naar het hiernamaals – helaas een maar al te toepasselijke rol in het licht van de gebeurtenissen op 11 september.

Pan: Zoals Vader, Zoals Zoon
11 september 2001 was ook een offering aan de zoon van Hermes, de Griekse god Pan. Pan, afgebeeld met hoorns en het onderlichaam van een geit heeft duidelijk connecties met Satan, een van wiens voornaamste symbolen een omgekeerd pentagram is, dat het hoofd van de geit (Baphomet) voor zou stellen. Het pentagon is het hart van de pentagram, en de aanval op het Pentagon op 11 september is een symbolische daad van verering aan zowel Pan als Satan, onderdeel van een gigantisch Satanisch ritueel.

Occulte numerolgie: 11 en 7
Het nummer 11 werd veelvuldig gebruikt als een occulte aanduiding in diverse aspecten van het plannen en uitvoeren van 9/11. Op 11 september 2001, 1/1 op de Koptische kalender, was het eerste vliegtuig dat de Twin Towers raakte American Airlines Vlucht 11, met 11 crew-leden, en visueel gezien vormden de Twin Towers een gigantische 11 in de skyline van New York.

Op vergelijkbare wijze, werd de ‘groundbreaking ceremony’ (het leggen van de eerste steen) van het Pentagon gehouden op 11 september 1941, exact 60 jaar voordat het werd aangevallen, en het was (aangenomen) American Airlines Vlucht 77 die het gebouw raakte, dat is gelegen op de 77e meridiaan en 77 voet hoog is. (Merk op dat de satanische bijbel 77 namen van Satan bevat.)

Reageer
gravatar

Een onwaarschijnlijke complottheorie. Saoedie-Arabie is de enige Arabische bondgenoot van de VS in het Midden Oosten. Bovendien zijn de familie Bush en de familie Bin laden bevriend. Sterker nog het waren zakenpartners. De jonge Bush was bij zijn inauguratie in twee buitenlanden geweest: Mexico, op huwelijksreis en Saoedie-Arabie bij bij Bin laden voor iets met olie. Het moet niet gekker worden.

Reageer
gravatar

Steev, wat een klus is dat geweest, om in de dagen voor Photoshop al die vervelende zeemeeuwen uit het beeldmateriaal te verwijderen. Ik zal op de beelden nog eens kritisch zoeken naar wuivend helmgras.

Reageer
gravatar

Ik vind dit wel erg moeilijk te geloven. Wat hebben die islamieten nu in New York te zoeken? Joden en vrijmetselaars wonen daar, dus daarvan kan ik het me voorstellen, evenals de Amerikanen zelf, met hun toenmalige president, George Bush, voorop. Diens motief was ook overduidelijk: hij moest de aandacht afleiden van de frauduleuze wijze waarop hij de verkiezingen een klein jaar daarvoor “gewonnen” had.

Reageer
gravatar

Wat is dit nu voor een artikel?

Theorieen over joden en vrijmetselarij?
Achter deze aanslagen zitten gewoon 19 Arabische zelfmoordterroristen of kapers. ZIj pleegde wel degelijk deze verschrikkele daad op 11/09/2001 kijk naar de bewakingcamera’s, passagierslijsten, beschrijving, voice transporders waar de stemmen van 2 kapers zijn opgenomen.

Nooit iemand van de film de Hamburg Cell gezien? Het instorten van torens is het enige raadsel, aangezien het nog wel zou kunnen want het WTC was helemaal niet zo slim gebouwd en bestand tegen een vliegtuiginslag van een boeing 767. Dit zijn gewoon de feiten, voor mensen die met complottheorieen komen aub komt met BEWIJZEN i.p.v. altijd praatjes die wel mooi als muziek in de oren klinken maar niet stevig onderbouwd zijn of geen enkel bewijs van is.

gravatar

Mijn beschte PB Johanssen. De NASA is niet op de maan geweest. De beelden van Neil Armstrong zijn opgenomen op de Waalsdorper zandvlakte. Dat weet nu toch ieder kind!

Reageer
gravatar

Ik vind het heel attent dat je tegenwoordig bij het boeken van een vergaderruimte bij Bilderberg kan aanvinken of je er slaven, een poel met lava en mensenoffers bij wil (tegen meerprijs, dat wel).

Reageer
gravatar

Wat mij betreft begint De Speld hier toch danig door de mand te vallen. Het lijkt zo langzamerhand De Telegraaf wel. Straks komt hier ook nog in de kolommen dat de NASA daadwerkelijk op de maan is geweest, of nog erger dat Bilderberg gewoon een hotelketen is.

Reageer
gravatar

Misschien moeten ze maar eens gaan onderzoeken of Irak iets met Osama te maken heeft. Hoorde ik laatst niet iets voorbij komen over verborgen nucleaire wapens daar? En dat hele ge-Saddam Hussein? Aanwijzingen genoeg om daar even de VN op af te sturen, lijkt me. Blix schijnt een goeie te zijn.

Reageer