Wouter Bos
Yolanthe van Kasbergen

Yolanthe betreurt breuk tussen Jan Peter en Wouter

“Erg jammer dat Wouter en Jan Peter niet meer samen op ons huwelijk kunnen zijn” verklaart Yolanthe Cabau van Kasbergen vandaag in Milaan na de door Inter verloren wedstrijd van Parma in het stadion Guiseppe Meazza.

6 reacties
Cc Meisje van de Slijterij

Rutte verlaat de politiek: ‘de liefde roept’

Mark Rutte stapt per direct op als lijsttrekker van de VVD. Dat heeft de liberale belofte vanmiddag in een persconferentie bekend gemaakt. Rutte wil graag meer tijd hebben om te zoeken naar een vriendin.

33 reacties
IJsland pleegt zelfmoord - Cc De Speld

IJsland pleegt zelfmoord

IJsland heeft zelfmoord gepleegd. Het levenloze lichaam van het land werd maandagnacht ten noorden van Zweden aangetroffen. Volgens de autoriteiten is het land waarschijnlijk door verdrinkingsdood omgekomen.

38 reacties
Cc  EPP Summit December 2010

Verenigde Staten eist miljoenen terug van Verhagen

De Verenigde Staten gaan de vergoedingen terugvorderen die ze vanaf midden 2003 aan Maxime Verhagen hebben betaald.

12 reacties
Bridgeclub - Cc De Speld

Bridgeclub Le Poulailler uit elkaar na troefconflict

Bridgeclub Le Poulailler is uiteen gevallen na een troefconflict. Penningmeester Ruud Edelveer maakte deze week zonder distributiesignaal een informatiedoublet van dubbele snit.

6 reacties
Rijkman Groenink

Groenink: “Ik had kredietcrisis kunnen voorkomen”

Voormalig ABN AMRO-topman Rijkman Groenink heeft er spijt van dat hij de kredietcrisis niet heeft voorkomen. Hij meldt dit in een interview met het Financieele Dagblad.

12 reacties
Cc Jan Glas

Kabinet stelt verkiezingen minstens vier jaar uit

Na de beslissing over verlenging van de aanwezigheid van Nederlandse troepen in Afghanistan, omvangrijke bezuinigingen en het rekeningrijden zijn nu ook de Tweede Kamerverkiezingen uitgesteld door het kabinet Balkenende-IV.

26 reacties
Kabinet-Balkenende-IV

Kabinet stelt onderzoek in naar competentie burger

Het kabinet heeft de WRR opdracht gegeven tot een diepgravend onderzoek, dat moet uitwijzen of de Nederlandse burger nog wel kan functioneren in een democratie.

47 reacties
Wisselkoers

Afname krimpt met 2%

De economische situatie in Nederland neemt een onverwachte wending. Het ingaan van een nieuwe Europese variabele dividendbelasting en het daaruit voortvloeiende first-mover effect zorgt voor een afzwakking van de depositobalans, mits de derivatencontracten minder verliesgevend worden.

5 reacties
Wilders

Rekenkamer waarschuwt: PVV te duur

De PVV is de staat op financieel vlak een blok aan het been, zo valt te lezen in het jaarlijkse onderzoek “Kosten en Baten Tweede Kamer” van de Algemene Rekenkamer. Vooral de persoonsbeveiliging van partijleider Geert Wilders kost de staat handenvol geld.

22 reacties