Bron: NOS

Platini belooft corruptie bij FIFA nieuw elan te geven

Michel Platini heeft bij de bekendmaking van zijn kandidatuur als FIFA-voorzitter beloofd de corruptie binnen de wereldvoetbalbond in een modern jasje te steken.

20 reacties
Bron: Flickr cc Beatrice Murch

Man die nooit tv kijkt zegt veel te graag dat hij nooit tv kijkt

Jona (27) uit de Baarsjes kijkt geen televisie. Dat maakte hij afgelopen weekend wederom bekend op een feestje waar hij op de gastenlijst stond. “Ik heb niet eens een televisie.”

45 reacties
Bron: YT cc Muaz Kadi

Turkije valt Iran, Twitter, mensenrechten en Armenië aan

Turkije is begonnen met het uitvoeren van aanvallen op dingen die president Erdoğan niet bevallen. Ankara voelt zich onder meer bedreigd door Twitter, Iran, Israël, mensenrechten, Armenië en het Amerikaanse leger.

38 reacties
Flickr - Cc Sascha Kolman

KNMI: Officieel kutzomer na 5 dagen gezeik over regen

Als het gezeik over de regen tot woensdag aanhoudt, is er in 2015 officieel sprake van een kutzomer. Het KNMI spreekt van een kutzomer als mensen in De Bilt vijf dagen achtereen janken over neerslag, ook als het de rest van de zomer prachtig weer is. “Het regent sinds zaterdag, dus de kans is vrij []

66 reacties

Wij wilden de complexe verhoudingen in het Midden-Oosten in kaart brengen maar toen kwamen we deze foto tegen

Volgende keer beter.

32 reacties
Bron: Shutterstock 47762725

Franse boeren blokkeren onuitstaanbare Sandy op Facebook

Franse boeren hebben vandaag Sandy geblokkeerd op Facebook. De boeren kondigden de actie niet van tevoren aan, maar kunnen op het volle begrip rekenen van president Francois Hollande. Hij noemt Sandy een onwaarschijnlijk irritant figuur.

36 reacties

Bob (38) en shetlandpony Mimi (1,5) uit elkaar

Bob en zijn shetlandpony Mimi hebben een einde gemaakt aan hun relatie. Het stel laat officieel weten hun drukke carrières niet meer met hun liefdesleven te kunnen combineren, maar bronnen rondom het koppel voeren hele andere redenen aan…

21 reacties
Bron: NOS

Maarten Ducrot en Herbert Dijkstra weigeren commentaarhokje te verlaten

Een dag na het einde van de Tour de France zijn Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot nog altijd aan het praten. Het duo is maandagochtend gewoon in een commentaarhokje in de bekende finishplaats Briançon gaan zitten.

36 reacties
cc Flickr - Jim Champion

Onderzoekers ontdekken varken dat naar groente smaakt

In het Gelderse Ede is een varkenssoort ontdekt die nagenoeg hetzelfde smaakt als groente. Onderzoekers hebben de ‘revolutionaire ontdekking’ vrijdag gepresenteerd.

39 reacties
YouTube - SAM Beirut

IS keert zich tegen bombarderen in Syrië

IS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi heeft zich fel uitgesproken tegen mogelijke Nederlandse deelname aan de bombardementen in Syrië. De kalief spreekt van een schending van het internationale recht.

49 reacties
Menu Title