Flickr - cc PhotoAtelier Bible & Lecturn

Spannende Bijbel Trilogie eindelijk voltooid

De fans moesten er meer dan twee millennia op wachten, maar in oktober verschijnt hij dan eindelijk: het derde deel van de Bijbel Trilogie. Schrijver Michel van Egmond heeft het Futuristische Testament deze zomer afgerond.

8 reacties
shutterstock_137723549

Win een slet!

Droom jij altijd al van je eigen slet? Dan is dit jouw kans! Wij mogen vijf makkelijke sletjes (m/v) weggeven. Vertel ons waarom jij een ordinaire sloerie verdient en misschien ben jij straks de gelukkige winnaar! Wij kiezen de vijf meest ontroerende verhalen uit.

51 reacties
Beeld - NOS

PVV: gehele Rijksbegroting naar onze ouderen

De PVV heeft vooruitlopend op Prinsjesdag al een tegenbegroting gepresenteerd. De partij wil het volledige budget van de Rijksoverheid aan onze ouderen geven.

50 reacties
Bron: Flickr cc DFID

Tevredenheidszoekers wél welkom in Nederland

Het Nederlandse asielbeleid zou ruimhartiger moeten zijn voor tevredenheidszoekers. Dat zegt Ruud Lubbers, oud-premier en voormalig chef van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

36 reacties
YouTube - GPTV

Cambuur stelt weloverwogen paniekaankoop nog even uit

SC Cambuur heeft na drie duels slechts één punt in de Eredivisie. Toch wacht de laagvlieger nog even met het doen van een paniekaankoop. Trainer Henk de Jong wil pas een overal geflopte Bulgaarse spits uit de Duitse Regionalliga Süd aantrekken als zijn ploeg zondagmiddag van Vitesse verliest.

28 reacties
Bron: YT cc Redactie Kampioen

ANWB worstelt met ontgroening van nieuwe leden

Binnen de ANWB gaan er steeds meer stemmen op om te stoppen met de traditionele ontgroening van nieuwe leden. Volgens tegenstanders gaan de gebruikte methoden veel te ver. Vorige week raakte een man van 20 zwaargewond nadat hij was gedwongen tot een slipcursus na het drinken van een fles wodka.

53 reacties
Bron: YT cc DW

Achmed droomt van een brandend asielzoekerscentrum

Weken geleden vluchtte Achmed (37) met zijn vrouw en twee dochters weg uit Syrië. Zijn droom: een brandend asielzoekerscentrum in een Oost-Duits stadje. Na een barre tocht door Zuidoost-Europa heeft Achmed inmiddels Hongarije bereikt. “Ik kan niet wachten tot ik in Duitsland ben”, zucht hij. “In Macedonië en Servië voelde ik me niet welkom en []

50 reacties
Bron: Flickr cc Tanya Little

Deze loser mist zijn mama

59 reacties
Bron: YT cc Wim van der Aar

De wereld gaat kapot aan wakkere mensen

Wie dit leest, is wakker. En daar gaat het mis, zegt waakdeskundige Tijs Vermolen. Volgens Vermolen heeft onze maatschappij een waakprobleem: “Al het wereldleed is zonder uitzondering aangericht door wakende personen. Poetin, Mugabe, Assad: de wereld gaat ten onder aan mensen die wakker zijn.”

51 reacties
Bron: YT cc Ik Vrouw Van Jou

LIVEBLOG: Rick weet zich geen houding te geven tegenover vrouw in trein

Rick is na een dagje winkelen in de grote stad per ongeluk tegenover een aantrekkelijke vrouw in de trein gaan zitten. Wij houden u live op de hoogte.

55 reacties
Menu Title