Bron: Shutterstock nr. 278668670

Nynke gaf 14.000 Chinese kinderen borstvoeding en nu is ze schatrijk

Rijk worden van een goed idee: Nynke van Halen maakte het waar. De 23-jarige Zandvoortse speelde met succes in op de vraag naar gezonde babyvoeding door ruim 14.000 Chinese baby’s borstvoeding te geven.

16 reacties
William Lawson

Dingen die je kunt doen terwijl je een kilt draagt

Veel mensen weten niet zo goed wat ze moeten doen met een kilt aan. Wij zetten de mogelijkheden op een rij.

0 reacties
Bron: Wikimedia Commons cc Kremlin

Rusland: ‘Oekraïne had luchtruim moeten sluiten voor onze BUK-raketten’

Het Oekraïense luchtruim had ten tijde van de ramp met de MH17 nooit geopend mogen zijn voor Russische BUK-raketten. Dat concluderen Russische onderzoekers. Zij leggen de schuld voor het neerhalen van het toestel door pro-Russische separatisten dan ook bij de Oekraïense regering. “Iedereen wist dat er passagiersvliegtuigen vlogen in dat gebied”, stelt Jevgeni Demetriev, leider []

13 reacties
shutterstock_119757820

David wordt tweede bij huwelijksaanzoek

Het was nét niet voor David (32). De Rotterdammer werd deze week tweede bij een huwelijksaanzoek. Diana (27) verkoos uiteindelijk de 31-jarige Leo uit Hellevoetsluis boven de aimabele David.

23 reacties
Bron: DWDD

DWDD ontkent redactie-executies

De Wereld Draait Door ontkent de verhalen over grootschalige standrechtelijke executies op de redactie. De Volkskrant bracht zaterdag een achtergrondartikel over de mensenrechtenschendingen achter de schermen van de talkshow.

20 reacties
Bron: Flickr cc Michael Coté

Ik kreeg een nier van mijn broer, maar die had ik helemaal niet nodig

Vorig jaar zomer kreeg ik een nier van mijn broer. Een prachtig geschenk, een van de mooiste cadeaus die je iemand kunt geven. Maar ik had er niets aan.

34 reacties
Bron: Youtube cc PBS NewsHour

Wetenschappers ontdekken burgeroorlog in Jemen

In Jemen hebben wetenschappers een nieuwe burgeroorlog ontdekt. Het conflict kwam aan het licht tijdens de opnames van een natuurfilm.

20 reacties
Bron: Youtube cc Mikala Bierma

Simon is de gay best friend van Hester, maar zelf weet hij van niets

Heel Nijmegen kent Simon als de gay best friend van Hester, maar zelf weet hij van niets. Wat begon als een onschuldig misverstand, is voor de 29-jarige docent inmiddels een regelrechte nachtmerrie geworden.

22 reacties
Wikimedia - Cc www.volganet.ru.

Politiemol ontving tot 2000 euro voor uurtje aan tafel bij Satudarah

De 48-jarige agent die is aangehouden op verdenking van corruptie, kreeg volgens ingewijden 2000 euro om een uurtje aan te schuiven bij motorbendes als Satudarah en No Surrender.

19 reacties
shutterstock_131624222

5 signalen dat je handelsverdrag je ooit gaat bedriegen

Jij en TTIP, het was liefde op het eerste gezicht. Het is een groot, stoer en mysterieus verdrag. Jullie zouden alles met elkaar gaan delen, dat was het idee. Maar wat weet je er nou echt van?

31 reacties
Menu Title