Kort Nieuws

‘Als mensen weglopen voor hun schaduw en niet over hun verantwoordelijkheid springen dan neem ik daar afstand van’

Deel op FacebookReactiesTweetReacties42 EmailenPrinten

Door • dinsdag 29 mei 2012

Diederik Samsom gooit knuppel in hoenderhok

42 Reacties

Uw mening telt. Juist nu.

  tekens resterend

 1. #1

  En U kunt wel de zon bij een ander zien schijnen???

  (0)
 2. #2

  Over verantwoordelijkheid nemen gesproken. Waarom heeft Samson na 23 nog steeds niet de deurbel gemaakt. Nu moeten mensen steeds kloppen.

  (0)
  • #2

   Die uitkeringstrekker zit dag in dag uit met zijn vriend Gert maar wat op de bank van mijn belastinggeld en dat alleen maar omdat hij vrienden is met de burgemeester vast zo’n PvdA’er die smijten graag met ONS geld!!!1!!
   Ik zal samen met mijn 54 familieleden altijd op de Geert Wilders blijven stemmen en wij zullen nooit op Samson stemmen dat is toevallig een van mijn specialiteiten!!!

   (0)
  • #2

   Imagineer, zijn uitroeptekens toevallig jouw andere specialiteiten?

   (0)
  • #2

   Wat het gebruik van uitroeptekens betreft heeft het Kabinet begin vorig jaar al regels gesteld. Handig om nog eens na te kijken. http://www.speld.nl/2011/02/10/kabinet-maakt-einde-aan-uitroeptekeninflatie/

   (0)
  • #2

   Nou, we zijn er uit, het land is gered: er schijnen 54 PVV stemmers te zijn die ook echt belasting betalen. Kom maar op met die JSF-fen; het kan er weer af!!!!

   Overigens vind ik het wel dom om belasting te betalen aan iemand die je niet mag of voor dingen die je niet nodig hebt, maar alla, dat hoort bij die beweging denken we dan maar: je moet toch ergens je lidmaatschap kwijt.

   Zijn die Grieken toch alweer een stuk slimmer, maar dat ben je algauw natuurlijk.

   (0)
  • #2

   Ik stel voor een schaduwakkoord te sluiten, waarbij de eigenaar van een schaduw wordt belast. Bijvoorbeeld een belasting op het gebruik van uitroeptekens, want dat is eigenlijk een punt met een lange slagschaduw.

   (0)
  • #2

   @Paulus: Toevallig wel. Mijn Miranda zegt dat ook altijd. Pa zegt ze, zoals jij uitroeptekens zet… Awel, zo zet ik uitroeptekens, hè!

   !!!!!

   (0)
  • #2

   We zouden een schaduwakkoord kunnen sluiten, waarbij de eigenaar van een schaduw wordt belast! Bijvoorbeeld een belasting op het gebruik van uitroeptekens, want dat is eigenlijk een punt met een lange slagschaduw!

   (0)
  • #2

   Om Samson en Gert tot uitkeringstrekkers te benoemen vind ik ietwat te ver gaan. Over Samson zijn geen exacte cijfers bekend, maar het vermogen van Gert wordt geschat op zo’n 6,6 miljoen (bron uit maart 2011). Maar de voornamelijkste reden dat ik bij D. Samson altijd visioenen van een witte pluizige (schoot)hond krijg is zelfbescherming. Elk ander beeld zou zorgen voor een overmatige productie van schuim op mijn lippen en een rood aangelopen kop.

   (0)
  • #2

   @ Spindoctor NL
   Volgens ons is er bij het uitroepteken duidelijk sprake van een lijn met, vanwege hoog invallend licht, een puntschaduw.

   (0)
  • #2

   Diederik Samsom

   (0)
  • #2

   OK, Nondejus: u plaatst dus echt een foto van uw dagelijkse verschijning hier? U is een Held!!

   (0)
 3. #3

  Ach, hij zal nog wel leren afstand te nemen van zijn verantwoordelijkheid

  (0)
 4. #4

  Als mensen weglopen hoef je sowieso geen afstand te nemen. Diederik, doe niet zo moeilijk dubbelop en blijf gewoon rustig op je knuppel zitten in de schaduw van je verantwoordelijkheid.

  (0)
  • #4

   Nou ja Suus, het is natuurlijk wel verstandig om wat afstand te nemen als mensen als kippen zonder kop aan het springen gaan, niet?

   (0)
  • #4

   Nee, Akke, nee. Voor zover ik het met je eens ben, ben ik het ongetwijfeld met je eens maar hoenders zijn niet a priori ad infinitum atque eternae kippen. D’r bestaan bijvoorbeeld ook Kiploze Knorhoenders die zich eveneens in een hoenderhok kunnen ophouden.

   (0)
  • #4

   Nou ja, ik ben al heel blij dat je het met me eens bent, als je het met me eens bent: da’s toch een hele opluchting.
   Maarre, ik ben geen expert: rennen hoenders zonder kop anders dan kippen zonder kop? En lijkt dat dan ook op het rennen van mensen zonder kop?

   (0)
  • #4

   *Zucht* Akke, denk nou toch eens na. Een kop zonder kip heeft wèl een schaduw maar kan daar niet voor weglopen. Hetzelfde geldt voor een kop zonder hoen, al dan niet kip. Of wat dan ook.

   (0)
 5. #5

  Dat met die knuppel doen boerenzonen nou eenmaal in kippenhokken, waarin de schaduw nogal eens verstek gaat en de verantwoordelijkheid bij de altijd afwezige haan ligt.
  Het wordt ook wel schwalben of swabberen of zoiets genoemd.

  (0)
 6. #6

  Er kan nog zó’n trein volgen.
  Automatische Halve Overweg Bomen
  bieden zelden uitkomst!

  (0)
 7. #7

  Is de caviapolitie eigenlijk al uitgerukt? Een knuppel in een hoenderhok: daar kan je die beesten lelijk mee bezeren, als ze al niet van de leg raken; dan is het ook nog een economisch delict.
  Niet handig van Died.

  (0)
 8. #8

  Dat hink-stap-springen van Samsom over zijn eigen schaduw-verantwoordelijkheid heen begint me danig de keel uit te hangen… Gooi maar in de vlakspoeler!

  (0)
 9. #9

  Laat die man zichzelf ajb onafhankelijk verklaren! En dan een naamsverandering er overheen; Remy Samsom.

  (0)
 10. #10

  Heb ik een publicatieverbod? Na drie keer herhalen was mijn bericht nog niet opgenomen.

  (0)
 11. #11

  Zevende poging nu in stukken. Stuk 1:

  “Dat met die knuppel doen boerenzonen nou eenmaal in kippenhokken, waarin de schaduw nogal eens verstek gaat en de verantwoordelijkheid bij de altijd afwezige haan ligt.”

  (0)
 12. #12

  Achtste poging. Na vergeefs deel 1 in te hebben gezonden, dus nu deel 2 geprobeerd. Ik ben benieuwd.

  Het wordt ook wel schwalben of swabberen of zoiets genoemd.

  (0)
  • #12

   Nu deel 1 maar nog eens:

   Dat met die knuppel doen boerenzonen nou eenmaal in kippenhokken, waarin de schaduw nogal eens verstek gaat en de verantwoordelijkheid bij de altijd afwezige haan ligt.

   (0)
  • #12

   Deel 1 lukt na de tiende keer niet, dus maar eens weer herschreven:

   Knuppels in kippenhokken gooien is een geliefde liefhebberij van boerenzonen. Daar waar de schaduw nogal eens verstek laat gaan en de verantwoordelijkheid bij de altijd afwezige haan ligt.

   (0)
  • #12

   Na ELF pogingen is het mij eindelijk gelukt, het bericht geplaatst te krijgen. Nu maar eens het volledige bericht proberen:

   Knuppels in kippenhokken gooien is een geliefde liefhebberij van boerenzonen. Daar waar de schaduw nogal eens verstek laat gaan en de verantwoordelijkheid bij de altijd afwezige haan ligt.
   Het wordt ook wel schwalben of swabberen of zoiets genoemd.

   (0)
  • #12

   “Elf maal is scheepsrecht” zei mijn grootmoeder altijd.

   (0)
 13. #13

  Weglopen vóór je schaduw is niet mogelijk. Je zou kunnen weglopen ván je schaduw maar dan moet je wel héél snel zijn.

  (0)
  • #13

   We hebben al lange tijd geen schaduwkabinet meer gehad. Om te onderzoeken of je ervoor kun weglopen, verzoek ik Diederik om geen knuppels naar hoenders te gooien, maar de koe bij de horen te vatten.

   (0)
  • #13

   Wat kletst u nu toch, Boer.
   Sinds Balkenende hebben we alleen maar schaduwen van kabinetten gehad die alles wat mooi en goed was op de horens hebben genomen.

   (0)
 14. #14

  Als ik Samson zo eens goed bekijk ontwaar ik duidelijk overeenkomsten met trouwe filmhond Rataplan.
  Diederik zou daarom eens contact moeten zoeken met Lucky Luke de man die sneller schiet dan zijn schaduw….

  (0)
 15. #15

  Toch wel stijlloos om de knuppel in het hoenderhok te gooien. Kan ie zichzelf niet weggooien de knuppel.

  (0)
  • #15

   Lieve marg00tje toch,

   Knuppels gooien zichzelf niet, ze worden gegooid. Dat heet bij ons in Madurodam dwergwerpen.

   (0)
 16. #16

  Worden hier niet wat uitdrukkingen opzettelijk verhaspeld? Het is toch het hoen terug in het hok knuppelen?

  (0)
 17. #17

  Beter is het om Diederik uit het hoenderhok te gooien en die knuppel er achteraan…

  (0)
 18. #18

  Over de schaduw van het eigen hoenderhok heen springen en de verantwoordelijkheden wegknuppelen, daar neem ik afstand van!

  Het wordt tijd dat ik minister president wordt. Ik kan met veel woorden iets niet zeggen en niet iets zeggen. Doe me dat maar eens na!

  (0)
 19. #19

  Afstand nemen en niet meer terugkeren AJB.

  (0)
 20. #20

  Ik ben een nachtdier – maar ik maak voor deze gelegenheid een uitzondering – derhalve loop ik nooit weg voor mijn schaduw – maar ik zoek de mijne op – onder het maanlicht – hoofd in mijn nek – huil ik voor mijn medebroedsels – langharig of kort – ik spring op deze verantwoordelijkheid – en roep het roedel – tot eenheid – schaduwloos of de geest ervan in de nacht.. met volle maan.

  (0)
Menu Title