Kort Nieuws

Mediastilte Catshuis lijkt voorbij

Deel op FacebookReactiesTweetReacties17 EmailenPrinten

Door • dinsdag 24 april 2012

17 Reacties

Uw mening telt. Juist nu.

  tekens resterend

 1. #1

  Is het Catshuis dan begonnen te oreren?

  (0)
 2. #2

  @catshuis @mark_rutte #radiostilte is voorbij, we mogen weer uitzenden vanuit het #stenenhuis! #SR5, #3procent of barsten gaat binnenkort van start!

  (0)
 3. #3

  Wel verdikkeme, hoopte ik toch zo om noooooooit meer iets van die PVV te horen. Hopelijk gaan ze snel weer stiekem achterkamertjes overleggen met de VVD en het CDA, wat een zalige rust.

  (0)
 4. #4

  …… en gelijk bemoeit iedereen zich ermee ……

  (0)
 5. #5

  Ik vindt het juist opvallend stil qua media rond het Catshuis. Vorige week barste het daar nog van de journalisten aan de poort.

  (0)
 6. #6

  Gelukkig, mijn moeder heeft haar fiets weer terug.

  (0)
  • #6

   Tja, en teruggeven met opgepompte banden was er zeker niet bij?

   (0)
 7. #7

  Doen en praten gaan niet samen. Jammer dat er meer gepraat wordt.

  (0)
 8. #8

  Hoe heet die man ook al weer die zeven weken lang het Catshuis en achttien maanden lang het land bij de veter te pakken en te houden?

  In mijn hoofd is het stil.

  De toekomst lonkt. De crisis biedt kansen. Nederland leef op! Het gaat de goede kant op. Hoera!

  (0)
  • #8

   Ach wat aardig, heeft u het over mij. ja, Bekende Nederlander, he.

   Overigens is het me niet in de koude kleren gaan zitten:

   http://www.youtube.com/watch?v=ic3g8Xnf7LI

   Maar het gaat al weer stukken beter, dank.

   (0)
 9. #9

  Hier in de bosjes rond het Catshuis heerst een serene rust nu honderden verslaggevers uit binnenland, Limburg en Friesland zijn vertrokken naar hun vertrouwde kroegen rond het Binnenhof.

  Wat rest na zeven moeite weken van geduldig wachten zijn tienduizenden peuken, bierblikjes en boterhamzakjes, een oude gleufhoed en enkele versleten lichtbeige regenjassen, achteloos achtergelaten doorgezakte strandstoelen, wat gebruikte condooms en een kapotte camera.

  Nijvere tuiniers in pandjassen trachten de bosschages, het grasveld en andere begroeiing zo goed en kwaad als het kan te fatsoeneren en de beplanting tevergeefs weer tot leven te wekken.

  Alle ramen van het Catshuis staan open in een wanhopige poging om de geur van de flinke wind te verdrijven, die een geblondeerde gast hier zaterdag heeft gelaten.

  (0)
  • #9

   Waarschijnlijk zult u aanstonds nijvere schilders bezig zien om de plafonds te witten en de rest een ander kleurtje te geven – frisgroen misschien deze keer? Men is er nog niet uit.

   (0)
  • #9

   @Akkestalpeert: Ik ben voor Paars

   (0)
 10. #10

  Gaan ze het Catshuis nu ook ondertitelen, net als de Noordzee?

  (0)
 11. #11

  Dat lijkt niet alleen zo…Maar het is zo…..De grootste onbenullen hebben weer het hoogste woord. En dat zou nog niet zo erg zijn, als ze maar iets nuttigs zouden zeggen…Tja, dat doen ze ook al niet.

  (0)
  • #11

   Wat een zelfkennis voor een wicht als jij.

   Blijf bij Paulusje weg, anders vertel ik het jouw pappie en mammie.

   Je bent alleen uit op ons geld dat wij hebben belegd in enkele kapitale panden in ons geliefde Madurodam, zoals het Catshuisje!

   (0)
 12. #12

  Dit bericht klopot inderdaad het is al een hele poos stil, vindt je ook niet moeder ? als ik hier nu niet laat mee ben, dan weet ik het ook niet meer ?

  (0)
Menu Title