Kort Nieuws

Wilders: ‘Leers mag stage afmaken’

Deel op FacebookReactiesTweetReacties31 EmailenPrinten

Door • woensdag 4 april 2012

PVV-leider ontkent dat minister terug moet naar Limburg

31 Reacties

Uw mening telt. Juist nu.

  tekens resterend

 1. #1

  Ik heb een opname waarin heer Wilders dit ontkracht.

  (0)
  • #1

   @1 ik heb een ontkrachting waarin wilders dit opneemt

   (0)
 2. #2

  Nee maar, menselijke trekjes? Deporteren naar Limburg is té erg?

  (0)
 3. #3

  Dat Leers het podium van Mauro mag afmaken is meer dan verdacht. Geert zal er wel een valluik inbouwen, vrees ik.

  (0)
  • #3

   Laat ik het misverstand even mogen ophelderen. De heer Leers is in zijn allereerste scholierensnuffelstage buiten het gewest, en zolang hij het mij dierbare Limburg ontvlucht is het mij prima. Hij moet zich alleen niet met politiek bemoeien want daar heeft hij geen verstand van, dat is alles.

   (0)
  • #3

   Die Leers heb in Nimwege gestudeerd. Hij dronk er thee met lange haren in de studentenflat.
   Gesnuffeld heb ie al.

   (0)
 4. #4

  Wie/wat/hoe is stage nu weer? Een diersoort die ik niet ken? En waarom zou Leers die moeten afmaken? Het feit dat ik er nooit van heb gehoord zou wel eens kunnen betekenen, dat er niet al te veel van zijn.
  En zo zit ik weer met een stukje onvolledige berichtgeving door De Speld. Ik word daar erg moe van.

  (0)
  • #4

   Misschien moet je dan wat vaker ook andere kranten lezen en de Speld niet als enige nieuwsmedium gebruiken?

   (0)
 5. #5

  Gerd is meer geïnteresseerd terugkeer naar zijn villa in Bulgarije.

  (0)
 6. #6

  Gerd is meer geïnteresseerd in terugkeren naar zijn villa in Bulgarije.

  (0)
  • #6

   Het blijft behelpen.

   (0)
 7. #7

  De vraag is alleen of de heer Leers nog wel met zijn moeder naar een voetbalwedstrijd van Roda JC mag alvorens uitgezet te worden

  (0)
  • #7

   Ik heb uit betrouwbare want anonieme bron vernomen dat Leers al een uitnodiging heeft gekregen van Mark Rutte, voor een middag met schepje en zandbak als compensatie voor het verbreken van zijn stage-overeenkomst.

   (0)
  • #7

   De moeder van Mark Rutte wil vast en zeker wel mee.

   (0)
 8. #8

  Die Wilde(rs) wil alleen van me af omdat hij de enige in de tweede kamer wil zijn die Geert heet, of iets wat daarop lijkt…

  (0)
 9. #9

  Wilders ziet één belangrijk feit over het geblondeerde hoofd: Leers is de mol van het kabinet en de mol kan niet naar huis worden gestuurd.

  (0)
  • #9

   Maar voor deze keer kunnen ze toch een uitzondering maken…..

   (0)
 10. #10

  Ik heb zojuist van een man in regenjas vernomen dat Geert Wilders zowel de Nederlandse als de Limburgse nationaliteit zou hebben. Had hij bij het betreden van het Haagse niet zijn limburgse paspoort moeten doorknippen. Daarnaast heb ik geruchten uit Limburg vernomen dat dhr. Wilders eigenlijk VVilders heet. Zo schijnt hij zelfs op deze website zichzelf bekend te maken. Dus het lijkt erop dat hij zijn eigen verblijfsvergunning onder wel heel verdachte omstandigheden heeft gekregen.

  (0)
 11. #11

  Geef Limburg een status aparte, voer een amnestiewet in voor alle politici en stuur ze allemaal terug.

  (0)
  • #11

   Ik hoopte er stiekum op dat Limburg t.o.v. de opwarming van de aarde onder water zou verdwijnen. Het probleem met deze vermaledijde provincie is echter dat zij de meest hooggelegen provincie van ons land is. Derhalve zou Limburg het laatste deel zijn dat zou overstromen. Als de opwarming van de aarde een tegengesteld effect heeft (de verkeerde provincies komen onder water te staan) valt logischerwijs te denken aan afkoeling van de aarde als oplossing. Iets zegt mij echter dat dit niet zal werken. Een status aparte is misschien een betere oplossing.

   (0)
  • #11

   Hmm, wat als we nu streven naar het opKOUDen van de aarde, gaan Limburg dan wel ten onder?
   Of gewoon afgraven die handel en in het IJsselmeer dumpen. Hebben we een leuk binnenmeer (Innensee)op de plek van Limburg waar onze Oosterburen kuilen kunnen graven. Wij van Limbabwe af en eindelijk onze kust terug . Win-Win Situatie lijkt me.
   Mediteer daar maar eens op!

   (0)
  • #11

   We kunnen ook een stuwdam in de Maas bouwen, goedkope stroom, Limburg een stuwmeer en een reservevoorraad water om Amsterdam in de Noordzee te spoelen. Win win win situatie zou ik zeggen.

   (0)
  • #11

   Met een stuwdam in de Maas is de kans groter dat je Rotterdam de zee in spoelt. Is inderdaad de betere oplossing.

   (0)
 12. #12

  Maar de in de 2e klas VMBO blijven zittende grote verkeerd geblondeerde leider zegt dit alles toch alleen maar omdat hij veel publiciteit wil en weet dat hij dit zo toch ook krijgt? Dat heeft alles met fact-free politics en niets met de werkelijkheid in de grote mensen wereld te maken, toch??

  (0)
 13. #13

  Ja, dat zegt hij nu! Maar over een week is het weer anders.

  (0)
 14. #14

  Volgens anonieme bron is Gerd Leers op een toeristenvisum het land binnengekomen, via een smokkelroute van waterstofperoxide door Bulgarije. Met het tijdelijke studentenvisum hoeft hij voorlopig niet terug naar Limburg, en mag hij eerst zijn stage afmaken.

  (0)
 15. #15

  Verhullend staaltje politiek gekonkel: dit is een afleidingsmanoevre om Gerd Leers zijn langstudeerboete te laten ontlopen.
  Maar daar trappen wij niet in, o nee!

  (0)
 16. #16

  Het benne gewoon buddy’s.

  (0)
 17. #17

  Precies ! Zolang Gerd de onderdanige SM-slaaf is van SM-meester Geert, wordt die arme Gerd niet naar de binnenlanden teruggestuurd, maar moet hij kruipen en kwispelen.

  (0)
 18. #18

  Hoezo mag hij blijven? Hij heeft gejokt en niet zo een klein beetje ook.
  Blanke West-Europese, of Anglo-Amerikaanse, of (joods) Israëlische niet-moslims die een bijdrage aan de maatschappij willen bijdragen zijn van harte welkom, maar niet als ze liegen en bedriegen. (ongeacht de leeftijd, daarom heb ik gisteren mijn zoontje die jokte dat hij geen koekje gepakt had direct het land uit laten zetten.)

  (0)
  • #18

   Helemaal mee eens, en dan wordt die ondankbare hond ook nog eens door de belastingbetaler gesubsidieerd met gratis geld! Gakker kan toch niet?

   (0)
Menu Title