Buitenland

Strauss-Kahn ontkent aanranding cipier

‘Probeer een bewaakster en een stripper maar eens uit elkaar te houden’

Deel op FacebookReactiesTweetReacties30 EmailenPrinten
dsk

Door • donderdag 23 februari 2012

Dominique Strauss-Kahn, beschuldigd van seks met prostituees, ontkent ontucht te hebben gepleegd met een van zijn bewaaksters. Volgens de zichtbaar opgewonden oud-topman van het IMF was er sprake van een misverstand. “Ze droeg een uniform en had handboeien, ik daag u uit, wat zou u doen?”

De zaak kwam aan het rollen toen Strauss-Kahn briefjes van vijf euro in het correctieve ondergoed van de 48-jarige Justine Coulipard propte. Tevens ontblootte hij zijn geslachtsdeel. Toen Coulipard hem daarop in de boeien sloeg, gingen bij de prominente socialist alle remmen los en gilde hij zijn liefdesuitingen door het complex. “Ze speelde een spelletje met me. En ja, daar kan ik van genieten.”

De beoogde presidentskandidaat zegt daarnaast niets te weten van de aanranding van een schoonmaakster in de C-vleugel van de gevangenis: “Ik had al uren niemand meegemaakt die zo graag genaaid wilde worden als zij. Als ze met zo’n geile dikke reet voorover bukt dan vraagt ze daar gewoon om. U maakt mij niet wijs dat ze de vloer aan het boenen was.”

De flamboyante Fransman weigerde overigens medewerking aan dit artikel. “Waarom zou ik aan een willekeurige hoer mijn verhaal vertellen?”

30 Reacties

Uw mening telt. Juist nu.

  tekens resterend

 1. #1

  Elke Franse kandidaat voor het presidentschap hoort één of meer bijvrouwen te hebben. Liefst met kinderen.
  Sarkozy ontkomt daaraan, omdat zijn vrouw naakt geposeerd heeft.
  De Italiaan Berlusconi ging weer ver in de Romeinse leer, wat wel goed was voor de bunga-bunga, maar niet voor zijn huwelijk.

  (0)
 2. #2

  Dan ben ik benieuwd welke willekeurige hoer er in de speld redactie zit.

  (0)
 3. #3

  @ DESILL U. SIONIST: Will Keurig, uiteraard.

  (0)
 4. #4

  In Amerika was met blij verrast dat niet alle Franse mannen homoseksueel bleken te zijn.

  (0)
 5. #5

  Ach, DSK heeft geen idee van het verschil tussen gratis en niet hoeven te betalen. Hij is inmiddels zover heen dat alles wat beweegt een doelwit is, maar ook bronzen (te verwarren met bronstige) beelden zijn hun leven niet zeker meer.

  (0)
 6. #6

  Schandalig! Waar moet dat naar toe als dit soort lieden zomaar alle vrouwen naar wens kunnen pakken? Dat is oneerlijke concurrentie!

  Als professional moet ik tegenwoordig een factuur sturen met een specificatie met alle verrichte (be)handelingen, zoals dat bijvoorbeeld bij de tandarts ook gebruikelijk is.

  Dragen die stagiaires, koorknapen, bewaaksters, schoonmaaksters en willekeurge voorbijgangers met een leuk jurkje echter wel netjes hun BTW en IB over de verleende diensten af? Ik denk het niet.

  Een directe aanval op onze sociale rechtstaat, dat is het!

  (0)
 7. #7

  Die gast kenne ze niet hard genoeg straffe. Ik walg van dit soort figuren

  (0)
 8. #8

  Formidable!

  (0)
 9. #9

  Denk dat hij gewoon liegt. Een cipier kan natuurlijk ook vrouwelijk zijn. Uit meerdere verhalen blijkt dat hij zijn vingers niet kan thuishouden. Dat geloven we toch niet dat al die vrouwen alles bij elkaar liegen. Maar met al dat genaai komt hij er steeds wel mooi mee weg.

  (0)
 10. #10

  Dat kan je iemand met een IQ van soixante-neuf toch allemaal niet kwalijk nemen?

  (0)
 11. #11

  Het wordt een ware stand-up comedy!
  Een beetje kamfer door het gevangenis eten!

  (0)
 12. #12

  Je kan allemaal wel zo leuk gaan doen hier, maar de man heeft groot gelijk als je ‘t mij vraagt!

  (0)
  • #12

   ‘t Is toch om je dood te lachen, zo’n ouwe, verlopen kwast!

   (0)
 13. #13

  Had ze maar een hoofddoekje moeten dragen.

  (0)
 14. #14

  Betreffende de schoonmaakSTER: Waar bemoeit U zich mee? Als ze het allebei willen, mag het gewoon. Niks mee te maken! Bovendien: misschien was z’n piel wel vuil en deed ze dus gewoon haar werk extra vlijtig. Sommige vrouwen kicken op mannen met macht, zelfs al hangen ze inda gevangenis rond.

  Die andere zaak dient door de camerbeelden beslecht te worden. Lijkt me appeltje-eitje en wellicht een verdwaalde zaadcel op de koop toe.

  Maar wat zou z’n vrouwtje er van denken??

  (0)
 15. #15

  De Paulussen zijn
  gelukkig
  van de aardbodem
  verdwenen!

  Stalken hoeft
  niet meer!

  (0)
  • #15

   Had je wel gewild, stuk verdriet.

   (0)
  • #15

   PAULIEN…..”gewild”is met een t aan het eind!^_^

   (0)
  • #15

   Beste Zij, das allenig in Brabant ut geval, maor dan hai me nicht moeten schrijven: “Hadde gewilt, vergimmes lillik persôôn!”

   (0)
 16. #16

  Monsieur 40 cm is geen presidentskandidaat meer en kan dus nu rustig in de categorie Berlusconi c.s. geplaatst worden. Opvallend is het dat super Sarko het voor elkaar gekrgen heeft om een bejaarde oude tang als opvolger van DSK te benoemen. Sarko moet ook gedacht hebben: Christine wordt niet genaaid want niemand wil haar naaien!

  (0)
  • #16

   Hoezo? Heeft ze geen naaimachine? Ze hebben geen tang nodig in het Franse parlement, want dat werk doet de technische dienst.

   (0)
 17. #17

  Overigens heb ik in bepaalde kringen vernomen dat de cipier de aanranding ook ontkent.

  (0)
 18. #18

  Jullie zullen het wel lullig vinden dat ik nu Duits parafraseer op de Franse (?)naam Strauss-Kahn, maar spontaan schiet mij een dichtregel te binnen uit Die Lorelei: “Am Ende verschlingen die Wellen Fischer und Kahn, und das hat mit ihrem singen, die Lorelei getan”. Als je “Kahn” als naam draagt, weet je dat je niet moet ‘wiebelen’, anders val je uit de boot.

  (0)
  • #18

   Abundat dulcibus vitiis. Ik bedoel maar!

   (0)
  • #18

   Nadenkertje, hoe kom jij aan jouw Latijnse-spreukenboek? Ik heb de mijne nog van de middelbare schooltijd in de jaren vijftig op de Colaiste Chroi Mhuire An Spideal in Galway, zeg maar bij de Magdalena Sisters. Het Latijnse teksten borduren is er dus letterlijk ingehamerd.

   (0)
  • #18

   @Oma Paulien,

   Geen idee…Ik was tijdens het schaatsen op mijn achterhoofd gevallen. En vervolgens komt er de ene na de andere Latijnse spreuk uit mijn mond of vingers!

   Alea iacta est.

   (0)
 19. #19

  Wat een opwinding over een paar hoeren.
  Onze Nederlandse politici naaien ons hele land.
  Dat is nog eens van een ander niveau.

  (0)
  • #19

   Het is de bedoeling dat je in het vakje naast naam een naam invult, niet je inlogcode. Die code zou ik, als ik jou was, overigens ook maar veranderen, want zij is nu in heel ons land bekend en trouwens erg doorzichtig.

   O ja,
   Naaien politici dan niet met een naaimachine of gebruiken ze daar hoeren voor?

   (0)
 20. #20

  Als ik niet zo’n slappe lul was had ik het ook gedaan hoor. Met een leuke verpleegster, in mijn tijd als staatssecretaris.

  Heerlijk, als ze daar zo voorovergebogen over haar door mij ingevoerde urenverantwoordingslijsten gebogen staat….

  …excuseer, ik moet nu nodig even naar de weecee.

  (0)
 21. #21

  Die arme DSK, afgeserveerd als presidentskandidaat. Nu moet hij nu in de hem nog resterende jaren zijn vele miljoenen* stukslaan in luxe jachten, in casino’s, in bordelen, in beurzen, in aandelen, in obligaties en Joost mag weten in welk ander ongerief. (*zijn vrouw is ook al weg, met de helft van zijn vermogen). Dan maar een krantenwijkje, Dominique? On souffre; quelle douleur!

  (0)
Menu Title